Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će ovo licemjerno djubre biti skinuto sa vlasti jbt? Imaju i novinski clanci gdje je govorio da RS nije drzava i o unitarnoj BIH i onda okrenuo plocu u totalno suprotnom smjeru. Njega stranka je pocela kao socijal demokratska, a danas je ultra nacionalisticka. Licemjera nema veceg.
Niko nema m*da ko Dodik. valja stisnuti pa se ovako blamirati, i poslije dignute glave hodati.... :)
GENOCIDNA !!!!
Šteta što mi Bošnjaci nismo uradili sve što je VRS u ratu...velika šteta što mi uvijek moramo biti dobri. Samo gubimo vrijeme.
Po meni nista cudno stara srpska posla kako rece Cosic laz, laz i samo laza, na lazima Srbi opstaju, mozda sutra opet ako mu zatreba ponovi onu izjavu kako je iz Banja luke odnio nekoliko stotina milino neposredno prije nego sto ce postati dr. Dabić
Vrati konju glavu
Mile sr Bin Poturić. Mame mu ga...
Mile sr Bin Poturić. Mame mu ga...
Dodik SUNCOKRET.
jeste vi čudni... nekad su SDA-ovci bili teški komunisti, danas su prvi u safu. TO je evolucija u životu čovjeka, da se priklanja tamo gdje je bolje i izglednije.
KRMAK aka GENOCIDAS!
sto se Bosnjo tjesi boli nas k.. sta je ovaj fasista govorio prije o drugom fasisti
Stradanje za Srpski i Bošnjački narod je počeo sa dolaskom Karađića na vlast pa se stradanje nastavlja sa dolaskom Dodika, koje se još dalje nastavlja, samo je stvar u tome da li imalo to građan, koje to lićno košta, vide i koliko vide, a najgore je da primjete u kasnoj fazi.
Ma ja... Kako vjetar puše tako se i okretat' - doDICKova parola.
Vrhunski primjer đikanske istine i poštenja hehehehhe
cilj opravdava sredstva, kad mu je smetao u dolasku tu gdje jest govorio je protiv njega, SAD kad mu se zbog drugih stvari trese stolica i položaj, po starom dobrom receptu Karadžić je dobar. isto tako rade svi , samo sto je trenutno Dodik u centru pažnje, a i presuda u Hagu. iskoristi sve sto ti pruža šansu da ostane s jedan dan duže tu gdje jesi. razumijem ga lik skuplja jeftine politicke poene na koje se ljudi pecaju a neke koristi i nemaju