Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma SDP JE MASINA JEDINI KOJI JE IMAO HERCA DA SLOZI NOGU HDZ !!!
SDP je masina samo su oni imali muda da kazu ovim debilnim HDZ-ovcima da odgerbu, kad vidim SDA kako Draganu shipu racku muka mi majke mi !!!
Gledaj slike i koliko je samo lezihl***vića i kad se sjetim da iz budžeta i za njih nesposobnjakoviće odlazi nezavidna suma novca hoće srce da mi pukne. Bosno moja nikada jadnija nisi bila.
Sto ne prestanete smarati sa unutarnjim poslovima stranki...sta se to javnosti tice? Obavjestavajte sta radi vlada, ministarstva, privredne komore itd