Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras cemo napraviti izuzetak i dozvoliti muslimanima da masu (crveno)ZELENIM pobjednickim zastavama i u hrvatskim opcinama ;-)))
Jebbo te svijet i karta. Nama je bitno stanje na terenu. A to je da je Republika Srpska naša oaza mira i života a vaš pakao i da BiH ne može prnnuti bez nas a vi igrajte predstavu za svijet. Nas Srbe nikad nije zanimao svijet i tuđe mišljenje.
@balegari I na kraju kad pomislite kako ste svima pokazali da ste mnogo jaki pogledate na kartu svijeta i vidite da je RS ipak samo dio BiH, nezavisne drzave.
@ZAVNOBIH Promjena imena je stvar politickog dogovora, ali promjena imena ne utice na kontinuitet drzavnosti. Sutra se moze zvati Kraljevina BiH ali to nema veze. BiH je svakako republika, jer se vlast bira od strane naroda. Kako nema Ustava? Procitaj Aneks 4 Dejtonskog mirovnog sporazuma. To je Ustav BiH formalno, pravno, kako hoces. Problem je sto vi ne priznajete nista ni sporazume ni zakone, nista osim sile, pravi barbari. Ovo za bosnjacku cizmu nisam ja napisao, a bezveze je svakako.
Ma kakvi Bošnjaci i njihova država. Bošnjačka je država bila RBiH. Nju smo uništili. Osnovali smo svoju RS koju je priznao cijeli svijet pa čak i Bošnjaci mada nikad neće imati budućnosti u njoj jer će biti građani trećeg reda. A BiH je u našim šakama jer zahvaljujući entiteskom glasanju vi ne smijete ni prnnuti a da nas ne pitate. I u Sarajevo smo vam poslali naše ljude da vam kroje kapu. Slavuj, Majkićka, Kalabić, Špirić, Radmanović i mnogi drugi će vam zagorčavati život u sopstvenojh kući dok god živite sa Srbima. Nećete imati mira, zapamtite. A šta možete ? To vam je živa i neupakovana ISTINA ! Htjeli ste i želite da živite sa najvećim neprijateljima. E pa živite ali naguuzite nam se svaki dan.
Zasto se onda ne zove vise Republika BiH? Zasto ta kvazi-drzava nema svoj ustav ako je tako? 1000 zasto 1000 zato ;-))) Kakva bosnjacka cizma, pa ovo je protektorat konju !!!
@trc milojka Stvarno ste isprani mozgovi. Jesi li ti uopste procitao Dejton. U njemu 1/1 stoji da Republika BiH, dakle ona priznata 6. aprila 1992. nastavlja svoj drzavni kontinuitet. Znaci, Dejtonom su Srbi priznali legalnost i legitimitet referenduma za nezavisnost i proglasenje nezavisnosti iz 1992.g. To je bio poraz politike koja je zagovarala cijepanje Bosne i ponistavanje njene drzavnosti i nezavisnosti. I vi to slavite?
@ Smrdljivci (balegari) Ja vas razumim i licno mi vas je zao,tesko je zivjeti pod Bosnjackom cizmom u Bosnjackoj drzavi.Tesko je zivjeti u kuci koju ne volis a moras,moras zato sto domacin hoce tako.Znam ja vi imate sobu,ali vam je kuhinja u Sarajevu. Ja upravo priprem za vas Begovu corbu da bi se osjecali kao u mamicinoj kuhinji,zna ona recept, islo je to s koljena na koljeno.Cuda cini ta Begova corba,
@smrdljivci, HB, SRB-IN, itd... Brzo kod Dr. Dabica na tretman. Tesko si obolio, tako da ces morati svaki sat 1 litar svjezeg urina popiti. Ima raje iz BiH pa ce non-stop dezurati oko tebe da ti ne bi zafalilo urina, ne daj boze. Ovaj tretman ces morati do kraja zivota odrzavati, jer si hronicni blesnik. Jedino tako ces moci ozdraviti, ili ako nista poboljsati stanje.
Ma mi smo vama uništili sve države što ste stvarali i ginuli za njih. I kad izgubimo povučemo se u brda i siđemo kad je vrijeme i sjeebemo vas. I sad smo vam uništili RBiH, džaba vam je mladost izginula. Mi smo ih pobili. I danas vam ne damo mira i nećete ga nikad imati dok živite sa nama, ukidamo vam nazive Bosanski i serremo vam se na Bosnu svakodnevno. A šta možete ?
@Prc Milojka prc,prc.Mi vas prcamo a vi jos uzivate u prcanju.Takviste vi smrdljivci.Vidim ja da se vi pripremat za ukop RS-a.Lahka mu Bosanska zemlja.
RS nastala 9.1.1992. BiH nastala 21.11.1995. A Kraljevina Bosna, SRBIH i RBIH su tvorevine koje su završile na smetljištu istorije ili ako vam je draže SRBI SU IH UNIŠTILI
NARAVNO, PORTUGAL POBJEDJUJE 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ONI SU NAVIJALI ZA TURSKU, PA NE VIDIM RAZLOG DA MI NAVIJAMO ZA MUSLIMANSKU EKIPU SADA !!!! @R - ocigledno si ti shizofrenicar !!!
Joj FENINIH novinara i ........ Nije bolan republicki nego entitetski praznik budalo. Pa ja Genocidni entitet slavi nastanak po okvirnom mirovnom sporazumu 14-tu godisnjicu naspram BiH koja slavi 1199 god postojanja kao najstarija drzava na Balkanu. Dali ce na proslavu doci i bratija Karadzic, Plavsic,Mladic,Krajisnik, Milosevic,LJuba Tadic ,Jovic i ostali zlocinci . Dejtonski sporazum nije nigdje ratifikovan pa im je to ono Prdjele zrele opadale zelene ili Trc Milojka.
Neće dati zapad da se republika srbska postane neovisna, jer njima balkan skuži kao igralište na koje se zajebavaju i dokazuju svoju moć...