Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svjetska sila je to. nalazi se u skupine 20 industrijski razvijenih zemalja svijeta. ima 80.000.000. stanovnika i 800.000 km²
I mi se planimo na turksu ko muha na g*ovno
hebo titu kako turci vole kemu; na svakom cosku stoji kemicina bista u prirodonoj ili 10x velicini; ali mali pomalo onaj uhljup od tajiba tajke erdogana urusava Kemalovo nasljedje, i malo pomalo eliminira sekularizam; uvodi vjeronauke, marame na glavama zena i djamije se grade svuda (cesto od saudijskih para), uvodi srednjovjekovna pravila na velika vrata u turski javni zivot, bojim se da se to nece dobro zavrsit,ali to razumiju samo turski intelektualni krugovi, obicni narod tamo, isto ko i ovde ovce za manipuliranje. neki dan uvalili djeci u osnovnim skolama besplatno mlijeko (preko mlijjecne industrije koja finansira AK partiju). vise stotina djece imalo tegobe, kaze ministar zdravlja da je u pitanju bila masovna histerija :(( Narode STOKO! samo glasaj za takve partije.