Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir je nevjerovatno osvjeze u politici u odnosu na odvratne glavurde na koje smo navikli a predvodi iz Zivkovic i Elena.
Chegeuvra
@akuzativ narkomanska posla
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko prati njegov rad, vidi se da je obrazovan, emancipovan za razliku od SDO kondidotoooo
💚⚜SDA⚜❤
Ja stvarno ne znam sta je sa ovim klix-om. Obrisaše mi komentar a samo napisah da je čovjek nezamjenjiva dvorska luda a jedini koji su veće lude od njega su oni koji bi glasali za njega. :)
Jedna stvar je nabrajati šta sve ne valja u bilo kojoj državi, a naročito u ovakvoj kakva je BiH. Sasvim drugi nivo je uraditi nešto kako treba. Dakle, šta ste vi gospodine Nikšiću URADILI kako treba u svom političkom životu??? Meni se uporno vraća, kao najbitnija referenca vezana za vas - ratni dezerter! Dok se u drugim zemljama predsjednički kandidati hvale učešćem u vojsci svoje države, ja treba kao bajagi da dajem glas nekom probisvijetu koji je pobjegao kad je zagustilo!
Placamo budale da vode drzavu bravo za nas...
Ovaj se okusao u 100 projekata i redovno propada k'o lift na ciglanama. Jedino mu je odgovaralo kad je bio dvorska luda (komedicar). Napisao je pjesmu TA TO TI TA TO TI TI TO TITO TI TO TITO TA TO TI....
A gdje cemo onda spaljivat bakar ako bude ekoloski
Pesin nije un stanju da pospremi radni sto a hoce da kroji drugima politiku i zivot
Cirkuzant
e ovaj cirkuzant ce nas izvadit garant ..pravi intelektualac
Ne organizujete skupove, ali zato ulažete u sponzorisane objave putem Facebook platforme. Imate više sponzorisanih objava nego svi kandidati za načelnike općina Kantona Sarajevo. Bolje da ne govorim, vi znate koliko imate aktivnih oglasa. Znači pored dijeljenja sjemena za svijeće sponzorisete listu vijećnika putem digitalnih medija. Eto da znamo kad je već ovakav naslov teksta.
Debil zalutao u politiku koji se silom prilika nesto pita.
OLOSH!!
Propala komunjara on ni ne zna da koji je vijek konpas lik izgubio
@sanelaMMsanela e ne pomako se evo citam 10-ti put i dalje mi nista nije jasno, hahahhahahahaha... sestro jedino te mozdani vadi
Propali politicar i youtuber
Niksic moze samo zabavljat narod na youtube
Propao si ti ko zeton idi Igraj Saha kod Ekonomskog
Damire ti sam sebe ne razumijes a kamo li narod