Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da im se ne ide u EU, strane jezike ne znaju a tužilaštvo i sudovi nisu pod kontrolom vlasti !
Problem je što se politicarima u BiH daje preveliki znacaj.U zemljama u kojima narod ima malo više pameti politicari nemaju taj odlucujuci faktor kao u BiH.Narod bira politicare i placa ih za ono što rade,a treba da rade za dobrobit svojih biraca,gradjana,djece...Tako je u cijelom svijetu pa i u BiH.Ako ne rade ono zašto ih narod placa narod im da otkaz.Kroz najvece poreze u Evropi BiH politicari pljackaju narod i to sve strpaju u svoje dzepove a narod godinama šuti i gleda.Narode do tebe je.
Najgore je to, što je ovaj narod toliko zaveden od strane ovih stranačkih lidera koji su sposobni za beskrajne laži i obečanja, koji ponešto ispunjavaju ali samo svojim bliskim, ali samo na štetu ostalih.Svugdje u svijetu se izbori dobivaju ili gube od rezultata u ekonomskom napredku u standardu građana i zapošljavanji itd. A ovdje samo u ove kriminalce gledaju kao u bogove i šta to znači, pa to samo slućaj za psihijatriju.
Toliko im se žuri da se u državnom parlamentu bave cyber kriminalom! Valjda tome nisu vični kao u ostalim tradicionalnim vrstama kriminala, pa k'o vele to nam je "najbezbolnije".
realno, ulazak u EU bi bila fatalna greska
znam 3 damira miljevića, jedan 78, jedan 83 i trećem najstarijem ne znam godište kad evo ima još jedan i onda kaže svi hoće kakati kod Damira, kako neće kad đe god uđeš kako si kod Damira....
Nije ni narod.
... da lopovi i kriminalci raznih fela nisu zaiinteresovani za eu? ko bi reko.
Nije da damir ne zbori mudro......al ni on se nije pokazao ko neki strucnjak. Propade sinergija ko bivsa nam drzava
NEMO ZAEBAVAT
Who is this anonimus??
Otkrio si nam Ameriku!
Odo sad da parkiram S klasu ispred kafane i unutra sam do 5 ujutru..Samo vino se donosi crno i špricer,a pre toga 3 rakije mora po Srpski s nogu da se otresu
@Lostframe Normala,a muzika fina da bude.."Stani stani Ibar vodo" to je moja i da ne žalim da sjebem sve pare
@Lostframe Ma samo neka ide na kurve i muziku tako i treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam ni ja zainteresovana. U cemu je problem?
Bolje da nije,samo bi ga ljudi još više popusili.