Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postade i on Sarajlica kao i mnogi drugi iz TK.
Sretno.
Pravi ljudi na pravom mjestu za novi izborni debakl SDPa. Uz Neku Nikšića i nakon Zlatka Zlatko.
Ako si mislio da te nećemo prepoznati jer si uzeo novi image ko SDP, za*** si se :)
JEST MI ŽAO SDP-a. A MOGLI SU KRENUTI KA DOBROM PUTU PA DA AKTIVIRAJU KVALITETAN KADAR I IZRASTU U NAJOZBILJNIJU STRANKU. DAMIR PRESJEDNIK, JADNO (BEZ POLITIKE NE BI NI IMAO BIJOBRAFIJE)
SORRY "BIOGRAFIJA""
Radio kolonoskopiju glavom!
postoji odžačar grla, Negro Pionir Subotica, i odžačar Damir SDP Gračanica samo šro ovaj potonji ne čisti grlo.
jel direktor ili komesar :D:D:D
jel ikad ista radio ovaj propali student medicine?
Vidim jutros aktivni SDP-ovi vojnici, lupaju minuse. PR služba radi, dobro je, makar neka nešto radi u SDP-u. Srozali ste imidž socijaldemokratije da je nećete popraviti narednih 10 godina. Koliko god se ljutili i lupali minuse doveli ste ideju i stranku na statističku grešku, sreća vaša pa je izborni prag veoma nizak!