Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nastupa na Tabhani nego u Tabhani! Zna li neko kada počinje koncert u Mostaru?
Zašto Tuzla ne sudjeluje? Poštovani... Ne vidim ništa loše u ovome, baš naprotiv. Treba izmisliti događaj kojim bi zabranili koristenje vode na jedan sat, možda bi onda došli sebi pa čuvali rijeke a ne tražili iskoristivo* smeće u njima za vrijeme piknika!
ŠTA JE SLIJEDEĆE.PROTEST ŽENA PROTIV PRAVIH KRZNENIH BUNDI I ONIH KOJI IH NOSE.MUKA MI JE KAD SE MALA NERAZVIJENA I NECIVILIZOVANA DRUŠTVA POČNU K.U.R.Č.I.T.I I PALA.MuDITI O GLOBALNIM FENOMENIMA A NEMAJU NI ZA KIFLE ŠTO SE KAŽE.
On je meni pravo zgodan ali ne znam pjevat
Hitno potreban zenski vokal l!!!!! Zainteresovane dame neka se jave kod Damira Imamovica.
tek sad ću popalit sva svjetla...i reć svim rodžacima da pale majku vam anglocionističku j....
Stednja u svakom slucaju ali me nerviraju ovi dusebriznici koji zagovaraju stedne sijalice. Zasto se nisu dali u izradu ekonomicnih sistema za grijanje i hladjenje nego hoce da stede na nasim ocima. Hoce da svi imamo poremecen vid a uz to ona divlja svjetla znacajno ucitu i na raspolozenje.