Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako mlad a vec profesionalac
Imo je dobrog učitelja, slučajnog prolaznika ;)
Primjer mladog i sposobnog politicara.Zasukao rukave i za kratko vrijeme kao pripravnik poceo mlatiti pare,ulagati u nekretnine.Onda se poceo baviti reketarenjem,vjerovatno spremajuci doktorat. Eto njega vani za nekoliko dana i nikom nista. Najveca je tuga sto su svi,ali svi politicari korumpirani i kradu veoma drsko.To je problem koji traje i trajace,samo ce se smjenjivati likovi.
Smeće Dobrinjsko najveće,svih vremena
KP dom sad dom je tvoj na reveru redni broj ne puštaj iz ruku sapun,džaba što si tajkun
Alma ce se jos vise razboliti.
ma tek je počelo.....
Bijo najmladi i kao nacelnik i kao lopov,bio ga mlad,bijo star kada se docepaju vlasti svi kradu.....
mašala Damire, jesi uspješan, tako mlad, a tako perspektivan. Treba nam više ovako "pametne" omladine.
Nije tata ukr'o!
A kad ce lagumdzija?
Sa sigurnošću mogu da tvrdim da su svi načelnici na području Kantona Sarajevo zreli za privođenje i da odgovaraju za lopovluke.Samo naprijed i živi bili i vidjet ćemo da je ova moja tvrdnja tačna.
I mi imamo svog Đokovića...Naprijed Damire :))))
Onda kažu izađite na izbore, za koga ba, sve lopov do lopova i kad malo bolje skontam samo se lopovi i kandiduju, izuzeci potvrđuju pravilo. Nisu džaba stari govorili - "Daj vlast onom ko je neće!"
Ma u očima mu se vidi da je lopov
Ala je ovaj dobar sportista prvo "blok" pa sad "reket" slijedeći sport...
SAMO DA POSELAMIM ADMINA NA KLIXU I TETKU MU
Moj Damire jesu ti ga momački viknuli, a ko nije u stanju da shvati nek pogleda slikicu: http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/11/hadzic_damir.jpg