Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ga ovaj pravni \"EXPERT\" ne izvuče neće nitko! Jest ružan mame se on najebo!
Sad na Wikipediji procitah ko su Arnauti ! Pa to su Silajdziceva i Ganicijeva rodbinsko efendijska minder doktorka ELITA !!!! Uistinu sve dok Silajdzic sa svojom hobotnicom za uvijek ne napusti BiH i dok ne odleti prema svome jatu put Albanije, na Kosova ili u Turske ova zemlja ce se vuci tisuce godina u nazad !
Uhapšen i Arnaut
Oladi malo prika pregrijaće ti se4 baterije.
TREBA PONOVO TUZBA PROTIV BiLJANE PLAVSIC I KRAJISNIKA AL U SUDU BiH-E, VIDJELI SMO PRAVDU U HAGU!!! SESELJ VISE OD SEST GODINA U HASKOM SUDU I NEMA PRESUDE! KARADZIC VEC GODINU IPO DANA I JOS NEMA PRESUDE! SRBIJA NE ISPORUCIJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA I HASKI SUD JOJ NIJE DAO ULTIMATUM I ROK ZA NJIHNO ISPORUCENJE! HASKI SUD KRIJE i UNISTAVA DOKAZE KOJI OPTUZUJU SRBIJU KO GLAVNOG KRIVCA ETNICKIH CISCENJA, KONCENTRACIONALNIH LOGORA, SISTEMATSKIH SILOVANJA DJECE, DJEVOJAKA,ZENA, STARACA, PROTJERIVANJA CIVILA i GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA ITD....PLJACKE, UNISTAVANJA, TRGOVINA BJELIM ROBLJEM-POGOTOVO DJECOM i MLADIM DJEVOJKAMA, UZIMANJE UNUTRASNJIH ORGANA ZRTVI BOSNJAKA I HRVATA I TRGOVINA PO CIJELOM SVIJETU! ISTINA TREBA ZAUVIJEK IZAC NA VIDJELO I DA SE SRBIJA, EU-A, MZ-A ZAUVIJEK SUOCE I KAZNE ZA SVE STO SU RADILE I ODGOVORNE U BOSNI I HERCEGOVINI! BICE KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA! PRAVDA I ISTINA!!
valjda je za Tuzlu propjevo sve onaj nesretni Ilija..valjda ima optuznicaa i za onog Selima Beslagica i pajdase..dati fino Jurisicu malo bolji tretman.E onda da Ganici malo propjeva i da se privede svih 18 zlotvora i ratnih zlocinaca-koristicemo malo gebelsovsko- islamsku terminologiju u ophodjenju sa javnoscu,bez obzira sto jos nisu uhvaceni i osudjeni-aha..zaigrala mecka i na balijskim vratima!
e jadan ti Ganicu kad ti ovaj kreten dolazi! upoznao sam ovog izaslanika, mozete duet pjevati, u zenici! dno dna od covjeka
Ima li osiguranje za gubitak prtljaga?
Da se i njemu ne zagube koferi?
ali reci mu da ne grize,polomice zube i mnogo ga poselami,ljubi ga nana
Arnaute, sine dragi, evo nana zamotala turpiju u pitu, pa ponesi mome Ejupu.
Arnaute, ponesi mu prugasto odijelo ! he he he
jesi li poveo i onih preostalih 18 iz guznog crijeva???ili ne smiju mrdnut nigdje???ajd,sad fino,u red jedan po jedan,bez guranja..pravac Beograd!
Oooo, pa znači, mogao bi Uhljup Ganić dobit društvo! Hajd\', Damire, samo naprijed...
blago ejupu, e sad je tek na.ebo, kad ga Hare vadi