Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li su neki ljubomorni na nasu UNU.... Pus.ite ga ped.eriiiiii!!!!
ovo mjesto na slici, strbacki buk je definitivno najljepse mjesto u Bosni i sire... zalosno je sto vecina nas i ne zna da ovakvo nesto postoji kod nas...
Na samom Buku pa sve do Bjelila Una je uglavnom granica izmedju bih i cro, znaci dio koji i je najbolji za rafting je uglavnom granica ,stim sto mi imamo bolji polozaj i lakse prilaze .
hvala ovoj hrvatici. inace una cini granicu na nekim dijelovima izmedu bosne i hrvatske, ako se nevaram hrvatska kostajnica.
sta mislite da una protjece kroz Sarajevo kako bi izgledala...
lijepa ljepotica kao iz bajke...samo sam ja ljepsi, njezin komsija
Odrasti uz rijeku UNU neprocjenjivo :) jedna jedina rijeka UNA
Zar nije lakše da uzimaju samo ANDREALIN, što se imaju motati po vodi ?
hahahah možda da prvo naučiš strane, lijeva-desna, pa onda orjentaciju na karti... Samo je izvor Une u HR, ostatak je bosanski. A i te podjele su preglupe, al naši balkanci vole svojatati. Hrvati bi i govno pohrvatili kad bi išta valjalo...
ma jest najljespe mjesto u BiH. desni dio pripada Hrvatskoj, nista od toga
Una je odraz kulture krajiskog naroda..Zamislite Bihac jedan grad od 95 000 stanovnika kroz kojeg protice rijeka, pa iz grada izlazi netaknuta! Seljacino! Gdje su tvoje rijeke, sta si sa njima uradio pa ti je Una jedini ponos? Meni licno more ne treba, Una mi je sve..
mjesto se TACNIJE ZOVE ŠTRBAČKI BUK!!! i redovno skacu nasi ljudi kad idu na rafting... http://www.youtube.com/watch?v=7eqASpHNpaA
Komso hvala ,malo sam ti ja na obali ja samu uglavnom u camcu ili kajaku ,jos koji dan nek zatopli i vdjeces me dole kraj sedre u camcu naravno prehladno je za kajaka . (ps ja sad iz cazina dodje :-))
Heroinski ovisnici uzivaju po parkovima u Sarajevu
najljepša rijeka na svijetu !
to bisca, upravo tako: nekome bog dade naftu, nekom ono nekom ovo a nama unu.. i sigurno mu hvala na tome. ljeti je uz obalu une malo manji uzitak od mora... TVoj komsko, cazin :P
una jedna jedina ,skok ,pa spust niz tobogan ,pa cetvrti i rolanje na pechurci koga prevrne . Nekima je milostivi bog dao naftu nekima ,planine nekom plodne ravnice ,nama je da UNU i na tom hvala , ko ne zna ne zna sta propusta .