Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajba Satller pusti šuplju ključno je od Deytona do danas pa samo ne da tapkamo umjesto već se ide u rikverc
Naravno da planira, tim zakonima nepovratno će se učiniti šteta državi
sljedeće dvije sedmice su kljucne 😁
Da uđeš u EU mora 27 država glasati “ZA” i 0 država glasati protiv. Ne budali. Nema od toga ništa.
Ovi bi i kamen pokvarili...
A šta mislite, zašto je trojka postavljena na vlast? Još će sutra govoriti kako su usvojili više zakona za jedan mandat, nego ostali u prethodnih 20 godina
Iiiii idemo kljucne dvije sedmice
EU i razni Satleri, a ja ih se sjećam od 92 jako puno, nikad nisu bili jasno za Bosnu i Hercegovinu, bosance i Bošnjake. Dopustili su genocid i opet bi. U njih se ne uzdam, baš kao ni u "našu" trojku.
Bolje i ne uci u EU nego predati citavu drzavu neprijateljima !
Popricaj s bilo kojim hrvatom obicnim covjekom, bukvalno proklinju dan kad su ušli u EU njih 90% a svi proklinju EURO
Euro da je dobar uvela bih ga Danska i Švedska
Helemmm, obečanje o usvajanju zakona bila je ublehaa i davanje štake ba-ji da se izvuče iz situacije oko državnog udara ...Sve drugo će na čekanjee.., izuzev možda imenovanja min.finansija., jer tako Milojko želi..
Kad neke buduce generacije budu ucile simbole propasti drustva, poluretardirani incestuozni Cavara ce biti na naslovnoj strani knjige
Kakve lose zakone? Za koga lose? Za BiH ili za zavadjene strane?
… ništa od toga! Živi bili pa vidjeli!
Trojka ce i guzice dati, samo da ostane na vlasti. Briga njih za drzavu.
Ja predlazem da podmitimo Crnu Goru da izvrsi izvaziju na nas a onda da jaucemo kao Ukrajinci. Njih zovu u eu od kako ih Rusi napadose. Prije cemo tako uci nego da se 500 kiminalaca politicara dogovori.
Idemo u EU sa Sanjom Njivom Ronhilom Cirilicarem i Ramom Isakom i njegovim malim...
Današnji bosanski i hrvatski Srbi vode porijeklo od rumunskih nomadskih barbarskih vlaha koje je osmansko carstvo naselilo u Bosnu s ciljem ojačanja vanjskih granica carstva, a pretežno su naseljeni u puste krajeve, brda i planine, oko bošnjačkih kasaba. SPC im je bila najbliža religija koja ih je kroz crkvu posrbila. Planine Vlašić i Romanija dobile su naziv po njima, a Bošnjaci ih i danas spontano nazivaju Vlasima.
Bošnjaci se spominju prije toga