Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidim problem u doktorici u vezi placanja, nije ona izmislila to nego Zavod i ova gospodja po meni treba traziti od Zavoda da joj refundiraju pare jer uredno placa zdravstveno... tu je najveci bezobrazluk... jedini propust doktorice je sto nije na vrijeme napisala nalaz
Hitna pomoc je za hitne slucajeve ali za otvaranje bolovanja moras ponovo odvesti dijete pedijatru da ga otvori. Da je odvela dijete pedijatru me bi nista platila. Ovako svi znamo kako treba uraditi. Ko ima dijete zna kako je cekati sa bolesnim djetetom u cekaonici,ali se mora.
Lijepa naša BiH. Imamo i socijalno i zdravstveno a najskuplje zdravstvo u Jugoistočnoj Evropi izgleda XD
Samo cu reci mesari a ne doktori! To su najobicniji mesari sa diplomom medicinskog fakulteta
Hitna pomoć ionako ništa ne radi osim što je taxi-služba SDA-leglo, a služi za socijalni mir. Direktorica je prva rodica Alije Budnje i Esad Radeljaš joj ne izlazi iz kancelarije. Nikad niko nije primljen u Hitnu preko konkursa, a zaposlenici su ostatak trnovske kolonije od prošlog direktora i fočanskog klana od sadašnje direktorice. To je tamo da čovjek povrati
TAČNO, ALI NIŠTA BOLJE NIJE NI U KOŠEVSKOJ BOLNICI A NI U BIVŠOJ VOJNOJ BOLNICI. TO POD ,,ŠAPOM,, DRŽE MAHALAŠI I MAHALUŠE, SA ZNANJEM - UPITNO JE SVE TO. PRIMITIVIZAM ZAVRIŠTI ČIM KROČIŠ U NEKU OD OVE DVIJE BOLNICE. NE DA BI POVRATILA NEGO BI SE UBILA OD MUKE GDJE MORAM DA ŽIVIM.
Tačno! Hitna je samo dio priče i krepalom zdravstvu i sistemu istog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DEŽURNIM DOKTORIMA U HITNOJ VJEROVATNO JE DATA DIREKTIVA NA KAO ZABORAVE IZDATI NALAZ PA KADA PACIJENT TO TRAŽI, EH, EVO PRILIKE DA MU SE KLEPI 18 km. SVE JE OVO NAMJERNO OVAKO UREĐENO U OVOJ NIKAKVOJ ZEMLJI. SRAMOTA, SRAMOTA, BRUKA DO NEBA ŠTA SE RADI JADNOM UBOGOM NARODU. I SADA SVI U HITNOJ POSTUPILI ISPRAVNO A GRAĐANI ,,LOVU NA SUNCE,, ZAR DA DAM GLAS POSTOJEĆIM, NIKADA...................PRIJE ĆU UMRIJETI.
jeste pismeni u pm coek se namuci dok skonta naslov teksta
Laze zena
imala je dovoljno vremena da skuplja novac