Čišćenje prioritetnih putnih pravaca
0
CZ FBiH naredila angažovanje dodatnih mašina i ljudstva
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Proglasiti opću mobilizaciju od 18 do 55 godina svog sposobnog stanovništva i osloboditi Tzv RS. Lakse je po snijegu nego sad na proljece.
ne mogu da vjerujem da u sarajevu nisu osposobili 3 trake ni nakon 10 dana
Rokometni klub Maribor Branik Email: [email protected] SVI PO JEDAN e-meil ...majke sestre i ostale familije
15 dana od proglasenja prirodne nepogode \"CZ FBiH naredila angažovanje dodatnih mašina i ljudstva\" SVAKA CAST, nisu morali ni sad naređivati!!
Angažujte robijaše , ionako ništa ne rade ! Ili sve one koji imaju par mjeseci zatvora i cekaju na odsluženje da kaznu zamjene sa društvenim radom dan za deset dana u zatvoru ! I eto Vam riješenja !
Na vrijeme su se sjetili! Bravo Civilna zastita, bravo...
transferzale
Civilna zastita:\"Sve nas je iznenadio ovaj snijeg koji je pao u januaru\" :O
Proglasiti opću mobilizaciju od 18 do 55 godina svog radno sposobnog stanovništva.