Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svo ovo stanje -c.e.t.n.i.c.i- su krivi dali vam je to jasno........, i Hrvatima i Bosnjacima samo se podsjetite AGRESIJE od strane -c.e.t.n.i.k.a- na Bosnu....!
POgana azbaha, nasljednina Mile Dodika i Plavsic Biljane
Sve će vas preCednik poukidati i kazniti oduzimanjem svinja.
uopste znaci ovaj naslov??? Ne razumijem
Miki stavim ti mami ovoliki . 8-------------------------------------o
evo ja cu ti kao Hrvat dati komentar na tekst meni kao Bosanskom Hrvatu najvise smeta kako danasnja Hrvatska elita u BiH (Hercegovci) zele vas Bosnjake prikazati kao glavne protivnike Hrvatskog naroda i uzroku svih nasih stradanja dok podatci govore ovo: "Pri tom je prava katastrofa zadesila katolike koji su živjeli na području današnje R. Srpske, jer ih je s toga teritorija nestalo ČAK 92 posto" od 30 000 Hrvata Banja Luke nije ostalo NISTA od 140 000 Hrvata Posavine nije ostalo NISTA ZNA SE tko je za to odgovoran ali danas Hrvatska elita s njima pravi saveze i pregovara jednaka je i vasa strana kada izjednacava sve BiH Hrvate s ovima iz Hercegovine kojima se zivo fucka za sve Hrvate izvan Srednje Bosne i Hercegovine rasute po svijetu
Ko nju pita šta? Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
@Miki Idi bre u ludnicu!
Hm, tipicno za osobu zlostavljanu u ranom djetinjstvu... Lakse malo; kao da se ti i ja pitamo!? Mene nisu pitali da li smiju da mi sruse 2 kuce oceve i djedove u Bratuncu; pa da onda moju zemlju nazovu "srpska".... Zasto bi sad neko pitao tebe? Ekonomija je bitna jadnici; zato nam treba manje vlasti i gluposti...
Pederacija je prinudni brak Hrvata i Poturaka. Brak se raspada, nek djele imovinu kako hoce.. Uvlaciti RS u tu pricu je isto kao da bracni par koji se razvodi trazi komsijsku imovinu... FREE SRPSKA, FREE ISRAEL, FREE KURDISTAN:)
Dajte Ljudi malo idite na portal (Poskok info) da vidite hrvati se zabavili o sebi stoji naslov Nestanak hrvata u Bosni naglo se iseljavaju kazu da su majorizirani....!
Ovom izjavom u RS ona lozi ovo napaceno, neobrazovano stanovnistvo. Isto kao kad Tihic izjavi u FBiH da ce uskoro bit 3 entitet jer SDA nije na vlasti ili kad Bakir kaze da je jedini pravi put BiH prema Iranu. Ne zna se ko je gori od ove marve. Lahko im je prosipat suplju ovcama neobrazovanim, od kojih ce kasnije opet dobit glas, strasno..........
Cujemo ovo od srba kako neshto nesmije u c.e.t.n.i.c.k.u- tvorevinu cisto sumljam da cete uspjeti -k.r.v.o.l.o.c.n.i servi....!
Mogu ovi u RS mlatit slamu koliko hoce.. Zna se sta se desava, stranci jacaju federaciju i kada ugase sve kantone onda ce krenut proces gasenja entiteta. Zadnja reforma u svemu tome je reforma policije. haj sad zdrao!
@lanjskosijen... ti pricas o (ne)pismenosti???? Pa daj ovo sto si gore napisao nekome da ti ispravi greske - pa onda malo razmisli imas li ti ikakva prava komentarisati bilo ciju pismenost.