Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko gigant! 😂😂😂
PA ŠTA ĆEŠ DA RASTERETIŠ, KADA STE TI I MILE LOPINA RASTERETILI SVAKU U rs FIRMU REKETOM!
Ma to je super gospodine Cvijanovicu. Ali vas licni prioritet bi trebao da bude termin kod plasticnog hirurga na Beverly Hills. Cim cim prije. Da barem izgledas kao zena. Ili covjek.
One vijesti od prisluskivanja su bolje. Koja fukara😃
Fino, započeli ste pozitivnim radom. Nastavilii ste planirano iz 2014. godine. Voljela bih da se i u Federaciji hoće pozabaviti sa istim pitanjima, rasterećenja privrede, zapošljavanje, socijalna politika itd. Rasterećenjem privrede želite smanjiti namete na plaće, što je pozitivno u svakom pogledu i za privrednike i zaposlenike. Naši u Federaciji po tom pitanju ne rade ništa. :( Dobar i pametan potez.
A vise niko ne spominje one kupovine glasova...ccc..kako se neke stvari brzo zaborave
Papanka Cvijanovic.
rasteretit cemo je tako sto cemo je sravniti sa zemljom i sve na biro poslati :)
rasterecenje privrede a kupuju zgradu za 27miliona maraka od bivseg direktora policije rs,pa bas oni misle da je narod glup
AA jes ružna vala pihh
E moj Željko, svako ko investira u "R"S pare u crnu rupu.
rubrika ljepota i zdravlje: "upoznajte zanosnu željku koja kaže da je na njoj sve prirodno" ;)))
kada klix želi da svoje komentatore malo relaksira, ubaci neki članak sa slikom dotične....hahhaah kolutam se od smjeha majke mi ;)))
...sa papcima ili bez?
bez papaka....ona je kopitar! ;) njiha