Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije još utvrdio kojeg si spola..
Muda ko sjemenski kenebek
Ide Zeljko prvo u CORKU pa ces tek onda na ispracaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zamisli izjave: "smijeni me da bi izgubio" hahahahah tek se sad razotkriva gola glupoca i neprofesionalnost kojom vladaju politicari RSa
godpon Inzko, stavi mi ga od otraga :D
Kriminalci.. Na celu sa Dudukom.. Mafija.. Svukli su RS na koljena ekonomski i socijalno u nastojanju rusenja BiH...
Ako Cvijanovička misli da je njena smjena od strane OHR-a, ujedno i abolicija Mileta lopuže njegovih pajtaša od lopovluka, onda se vara. Imaće ( ako već i jesu napisane) optužbe i za činjenje i nečinjenje. Tako, kako god Foča ili Zenica vam ne ginu! Onakav neubedljiv istup Lukača sve govori pametbom i mudrom!
Sprcam ti mater ruznu
Boli te kurac
E jesi me nasikirala
Ne kaze se Bosanski, nego Novi Grad, citajte na bilo cijem jeziku jer pise veoma citko cirilicom i latinicom velikim slovima. U ostalom imate novi recnik, pa i po njemu se cita kako pise.
Sto da te incko smijeni,zar ne mozes sama da se smjenis?? Te pobjede koje ti nabrajas su samo u tvojoj glavi koliko ja vidim!!!
Cvijanovicka, de bgt poguraj to tam da nam vrate stari klix, ovaj smori :(
U znak protesta za prava transeksualaca.
Ne, ne, nema smjenjivanja. Bices uhapsena.
uhapsili vam generala oricu vasem simbolu odbili zahtjev odbrane u hagu ima da mu se sudi u sred sarajeva a vi se bakcete zeljkom i dodikom ha ha kako vas karaju vasi novinari i politicari ha ha
Pa jedan od četiri kraja Osovine je već na oku SIPE i Tužilaštva, ne zbog politike, već zbog organizovanog kriminala i pljački teških više od 5 milijardi KM. To je problem << momčilo. ilić.568!
Kad se zarati cijene nekretnina padaju strmoglavo a investitori bjeze svjetlosnom brzinom sa zeljom da vishe nikada cak ni prelete ovaj region. Zahvaljujuci krmku iz Laktasha a Bgm. i nashim iz ko biva neke Federacije u BiH dolaze samo peraci para i investiraju u nake trzne centre. Krmak iz Laktashatrenutno nema pojma gdje sve ima nekretnine , jedino sto zna gdje mu stoji zivljak. Sad ce to SIPA da odradi.
Ma kakav krmak iz Laktaša! Sva ova šprdačina od naše države je u rukama Međunarodne zajednice. Našoj bijedi se serviraju trzaji raznih cirkuzanata američke škole tipa medo Dodik da bude fol neke nacionalne strasti. Radniku se jebe više živo i za državom i za nacionalnim interesima. Odoše nam životi niz kanalizaciju ni zbog čega. Sitna i krupnija stoka iz svih naših naroda za sitne pare liže guzice stranim silama - a objektivno i ne može bolje. Takva su pravila igre a lijepo je upirati prstom.
Sitnija i krupnija stoka u oba entiteta peru lovu i deru kožu narodu preko svoje organizacije OSOVINA ZLA! Sada im se odmetnuo Mektić i frka. Žuti poručuje iz Turske "nemoj Mile nije po Ustavu zakonu!?!?
Evo u 100 maraka da ce je smjeniti :)
@touch .....teroristi iz sarajeva na haparatima :)
TI SI SE UPIŠKILA UPIŠKILA.
JEl To AKOBOGDA POCETAK KRAJA Republike mrske,p.s nece comp da napisem r mrska velikim slovima,ne znam sta mu je.smrc smrc,meni suze niz ledza same idu....