Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji i najefikasniji nacin borbe sa ekonomskim problemima je poboljsanje ekonomske situacije. Kada je u pitanju visoka stopa nezaposlenosti, onda je najbolje povecati zaposljavanje. Nije mi jasno kako se ranije nisu sjetili. Cestitke vladama RS i Federacije.
_"Cvijanović-Novalić: Poboljšati ekonomsku situaciju i povećati zapošljavanje" Daj Bože da tako bude. Morate veoma brzo preći sa riječi na djela, po hitnom postupku!
Pacov i Dodina pusacica o zaposljavanju kuku majko...kakva gamad po ovoj zemlji hodaju
mozes zamislit kakvo ce dijete bit koje sklepaju novalic-cvijanovic
Kurva i peder hoće poboljšati ekonomsku situaciju u našoj zemlji.
kako kod nas se uzimaju samo ove stvari iz EU koje stete obicnom covjeku... o socijalnim pravima se zakon nikada ne mijenja... samo znaju uvoditi poreze i akcize.. cijene nam ko u svicarskoj a plate ko u ruandi... moze li se usvojiti koji zakon za poboljsanje zivota obicnog covjeka, a ne samo zakoni na teret istog... politicari svih zemalja sisajte ga
pod povećati zapošljavanje.....vjerovatno se misli na bližu i dalju famAliju i stranački podobne :)
znaći,saće poteć med i mlijeko e vala i vakat je bio
Koja kombinacija...Cvijanović i Novalić :D :D :D ... treba li dodati išta više :D ?