Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče Cvijanović unuka Pejo Marić iz okolice Dervente koji je u II. svjetskom ratu bio ustaški satnik i palio srpska sela u okolici Dervente,znači Zapadni demokratski svijet treba da vjeruje ovoj greški genetike!
Cvijanovicka i Didik hrvati!! E jesu ovi srbi glup narod
Sad cijeli svijet zna ustvari s kime mi imamo posla...
Zeljka Cvijanovic je muskarac zarobljen u tijelu ruznog muskarca.Pobjegla je pod okrilje Ane Brnabic iz tih razloga i odrekla se majke katolkinje i ujaka, odlikovanog casnika HVO-a.Sva trojica iz teksta nebitni, glupi, zadrti i pokvareni.Genocidasi.
A pa dobro, činjenica je da u BiH ima priličan broj bradatih spodoba pristiglih iz arapskih zemalja… Ali to nema veze sa zločinom u Srebrenici
E tacno je to moj cvijane moj da su nam Bosnu preplavili terororisti i to oni prekodrinski svrabovi a i vi domaci uljezi...
ova nije dobra nikako. zamisli ti, das joj da bude predsjednik a on serucka. ovo sto Dodik prica o razgrabicenju.pa brate.mi bi to trebali uraditi.
Najbolje srbima da se izjasne kao turci ili cigani, tako nece biti genocidni .
Čekaj... ide se s tezom kako je vlastima u RS-u Šmit nelegalan i nelegitiman, a do prije par mjeseci (pa i sada) "državotvorni" Bošnjaci su tvrdili isto i gore za dotičnog? Pa *be lud zubnjenog, odlučite se.
Glasnogovornici dijela mračne, šovinističke Srbije.
Pogled ko da joj dugujemo neke pare hahah
Šta će genocidno, prljavo, divlje pleme u civilizaciji. To otjerati na Karpate pod hitno.
Zamisli da zivis zivot ubijajuci, kraduci i lazuci. Kud pred Boga, Srbi...
jadan je svijet koji je prisiljen slusati srpske lazi i podvale o ugrozenosti da bi omalovazili pravno donesene presude medunarodnih sudova nakon svega videnogsuvisan je svaki komentar
Eto sad i UN napokon priznade Šmita jer da nije nebi mu dali da govori! Autogol politike srpskih perjanica, a sad o Dodikovom radikalizmu zna pet milijardi stanovnika zemljine kugle, a najviše se čude Željkinoj hrabrosti ili gluposti!
zmija se neutralise udarcem u glavu ne u repic da hoce zapad da ovde bude mirno sankcije nebi isle golhama pijacarima dodiku i ustaskoj unuci nego bi se smirio vucko
Sa rezolucijom i bez rezolucije opet ces biti ponosni srbin sa najnizom penzijom i veoma niskim standardođ zivota.
UN je obicna splacina i tu se nikada nije zaustavio neki rat ili rjesio problem.Bice onako kako kaze USA i EU i svi na Balkanu mogu samo da mlate praznu slamu.Srbi ako pokusaju novu ratnu avanturu zavrsice u Beogradskom pasaluku.Srbi ako se nadaju u pomoc Russije, grdno se varaju.
Majstore,pa USA i stoji iza rezolucije.O cemu ti? Naravno da ce biti po njihovom.