Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avion je morao na ciscenje, posto je u njemu vozena smrdulja Plavsic, jasno da toliko smrdi da se mora dvije-tri godine cistiti od tog smrada Plavsicke.. UPSSS ja se osro vidite me mene: http://www.index.hr/forum/5/politika/tema/331157/ratko-mladic-se-usrao-u-gace.aspx
Daj ne lazi otisao Mile u shoping po Milanu..!!!
Da mi je znati koja firma u Sloveniji ima licencu za servisiranje Cesne? Zna li neko?
divi vugla svijuti hahaha,ona kada se probudi vjerujte da joj je crnjak u ogledalo pogledati.Ali kaze odo sisati ovce genocidase smrdljive.E cuj u Sloveniji hahaha,ma samo sisaj ovcice svoje.
De ti nama reci gdje tebi muz radi?
Ne mogu se sad sjetit sta je sve Do dick nalago aerodrome fabrike autuputeve a nikad gore sirotinje od RS ko sada nije bilo.
to je prevelik avion, kojem treba godina dana servisa.zamislite onda, koliko se placaju ti servisne usluge.pa to je naobicnija laz, samo onaj sa malim iq moze da vjeruje u te bajke a ostali ne.
Nadam se da cemo taj avion uskoro gledati u avionskim nesrecama na National geograficu. Al da dodi obavezno bude unutra.
svi se bave politkom niko nema pojma samo da Sto vise ukrade.
how yes no...
...i sad kao treba vjerovati na riječ? hahaha...sad da su novinari pravi...trebali bi ispitati Cvijanovićku gdje u Sloveniji je na remontu? i onda otići na sluzbeni put u Sloveniju na adresu firme gdje je Cesna... e to je novinarstvo...
e kad je toliko sposobna neka sada i otkrije gdje onaj malezijski
hehehe al.ukurcu
opet Jolly Jumper..
vidi joj glOve majko draga