Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Zeljka je ustvari Zeljko, nista zensko nema na njoj. Da mi je samo vidjet ubicu koji ovo taslaci, taj nema nikakvih kriterija.
Muž na jednu stranu, ona na drugu. Tako se priča.
I ova Cvija je otrovna ko poskok
Samo neka ga potpišu prmijeri Bpšnjaci. Poslije toga odmah neka se ajfeluju! Među narod, pogotovu borce nemogu!
To pismo namjere ne treba da se potpise bez obzira na Cvijanovicku, Novalica i Zvizdica. Kakvo je to dizanje kredita za popunjavanje budzeta (plate, penzije). Kupovanje socijalnog mira dok je njihova mandata. Ko ce vracati kredit, to njih nije briga. Oni su obezbjedili i svoje praunuke. To ce mo vracati mi i nasa djeca. Na kraju kad ne mognemo ni kamate vracati onda ce prodati u bescijenje sve sto se moze prodati. Hajdemo jedan referendum o tome da li je narod za to da se drzava stalno zaduzuje
sad pljujete, a kad je uzivo vidite balite....
trandza zeljko
Željka može komotno upasti u ulogu pete nindža kornjače. Mega mutant.
pare padaju sa neba....
Zeljka kad ces dobiti onaj veci ruski....ali u guzu
Zamisli nju kad se sexa...ahahaha
ONA JE LJEPSA PO NOCI..
malo kod baketa da navoj popraviš
MILE rekao ne. Dvije milijarde neko spiskao i Pizdić uvodi AKCIZE na gotrvi. jer svijet se mora jel vozat, ko da nema ko će ih vozat. Al tu nije kraj. I sam Željka je nenmajenski klepila 50 miliona EBRDoovog kredita tj nenamjesnki ga korisitila. KAko ba nenamjenski. Pa dala ih Miletu za neke poslovne poduhvate njegovog sina i kupovinu nekih vila i kontrola je uhvatila !
MILE je već rekao ne na tu temu. Dvije milijarde KM neko spiskao i Pizdić uvodi AKCIZE na gorivo, jer naš svijet se mora jel vozat, ko da nema ko će ih ovako beskrupulozno vozat . :)) Al tu nije kraj. I sama Željka je nenamjenski klepila 50 miliona EBRDoovog kredita tj nenamjenski ga korisitila. KAko ba nenamjenski? . Pa dala ih Miletu za neke poslovne poduhvate njegovog sina i kupovinu nekih vila i kontrola je uhvatila ! Isada Mile kaže KO JE KLEPIO KLEPIO i neće da razgovara na tu temu !
Enough internet for today...
I referendum da Mile opet pobijedi i istovremeno, kredit da i tu, opet Mile pobijedi, e to obadvoje zaista nejma smisla i što je mnogo, mnogo je.
Bil ova proshla doping kontrolu na konjskim trkama?!