Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ćeš zabraniti ljepoto moja kad je to SDA-ova firma? Stavila si na veliko iskušenje Konakovića, Zvizdića i Bakira Izetbegovića.
Da a sdp direktori na celu firmi. Koja je to divna saradnja. Cvate i pri tome truje djecu i nas sve.
Mehdi, Jesi li ti nekada seksualno općio sa svojom majkom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekajte, Konkovica strah, da ce tuziti na milionske odstete, a radili bez dozvole? Konakovic bas retardiran.
Sve su to udbaski kurvini sinovi.Sve su opljackali i sa svim vladaju
Izgleda, čim je ovo dotična izjavila za govornicom, da ju je neko nazvao da joj objasni neke stvari.
što do daljnjeg? za sva vremena.
Sta ono rece da ti tata radi tj. Sta ti je radio. Moja cudom ispunjena sabina malo ga popusti. Jesil dala minutu sutnje. Jesil raspravila malo o svojim primanjima. Jel ko dao nalog da se smjeni direktorica koja je angazovala tu firmu i drug direktori. Svi ste vi glupani jedni, nikakve razlike medju vama. Stoka svjetska. Sve upetljana rodbinska mafija koja se rasporedila medju nekoliko stranaka. Cak vam je i predjednik promjenio prezime da ga neko ne poveze sa kime je sve u rodu. Prijedlog dati da se svi direktori koji nisu trazili potvrdu koja je ova firma morala imati otpuste. Hajde stisni pa predlozi.
a jest meni sve ovo smijurija. hocemo li poceti ganjati one koji su Gold Mignonu nastimali sve ove poslove i naravno, rastalili se s njima? Zasto ja ne bih mogla dilati hranu? Zato sto moja firma jedva dila ovo za sta je registrirana, jer svaki dan dobijemo neki novi namet, neku novu agenciju zaduzenu za nas, neko novo drzavno tijelo koje je tu da nam uzme pare, da nam zabrani neki uvoz, da nam trazi 5 dodatnih dozvola, mada robu koju nam "dozvole" niti vide niti testiraju niti opipaju. Smijesno je da se kola lome samo na Gold Mignonu, jer firma je tu najmanje kriva... realno... kad lesinar kaze meni ide toliko i toliko, nekako mislim da je firma najmanje kajmaka pokupila, a sad ce najvise fasovati.
sve si dobro rekla, male lome iz dana u dan, nekada ne znas ni sta treba ni sta ne treba
kako je samo retarditan navedeni razlog neobustavljanja rada ove firme.. TUZIT CE NAS.. rekoh ja odmah da su rodbinski odnosi u pitanju. i da se obustavi samo sirovine zivotinjskog porijekla za koje ionako nemaju dozvolu.. i da se obustavi dobavljanje samo prema obdanistima iako snabdjevaju povelik broj institucija.. pa JESTE NORMALNI MAAAAAAJKU VAM!!!! debili... alo.. na mezar mu se pissam ko god stoji iza ovoga svega..
Konaković je dobro reko. Ohhohoho. Državo, Kantonu, Bilo Koja Instanco!
Ova Sabina se pravi pametna, a kad pocnu dolaziti presude zato sto se krsi uredba iz potpisanog ugovora onda ce se samo povuci kao mis i reci mi smo samo opozicija. fuj i ona i kojovic, beskicmenjaci jedni.
da li u ugovoru pise da je dozvoljeno trovanje osoba koje se hrane? ne bi me iznenadilo da je dole negdje fusnota koja dozvoljava trovanjje korisnika ukoliko ono ne prelazi 10% jel ti ovo familija debilu...
@NemaLabavo A ko kaze da nije do nacina skladistenja roba, ili nacina pripremanja jela ili.... S druge strane kako raskinuti ugovor ako je isporucena roba nekoj firmi ispravna drugoj nije a ti ces raskinuti ugovor sa svim firmama. Pa to bi i student prava na prvoj godini oborio na sudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)