Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, izbori su sve bliži. Miki je već pomalo u panici...
Sto bi rekli, "BOZE ZDRAVLJA,ZA PAMET JE KASNO"...!!!
bla,bla,bla referendum bla,bla,bla referendum bla,bla,bla refendum .............
Ovo je pocetak kraja RS-a.. Samo naprije sa Dodikom do trektorijade
@glas-razumaglas-razuma UPRAVO TAKO JE I BILO, ČIM JE POČELO ČETNICIMA ZUJATI OKO GLAVE ODMAH TRAKTORIJADA :))))))))))))))))))
@glas-razumaglas-razuma Kome bolan govoris da mi zvizne.. Zviznulo me 2 puta pa sam opet bjezao iz bolnice da budem uz svoje drugove u Armiji BiH.. Vi ste te pizde ustase i cetnici kada vam zazvizdi oko usiju koji bacate oruzje i bjezite koliko vas noge nose.. Srbi i Hrvati kao narodi u BiH nikada nisu postojali bili ste Bosanci i Hercegovci tj. Bosnjaci. To ti kaze pravoslavac borac armije BiH a ako nevjerujes evo ti poznatog nacionaliste Kilibarde https://www.youtube.com/watch?v=7xgzgkEQPQM