Uzrok još nije poznat
10
Crvena mrlja u Vrbasu u Banjoj Luci
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka veca riba dobila menzes
pa prati uzvodno dok ne nadjes izvod crvene tekucine. jel to problem
dodika protjeralo
U Banjaluci (ili Banjoj Luci, za ove komentatore kojima je to nejasno) se ne reaguje ako je Vrbas ofarban u neku drugu boju osim crvene, a i na crvenu se ne reaguje jer će uskoro ponovo da postane crna. Kao i kod Miljacke, uostalom. Glas srpski je prenio ovu vijest bez ijednog komentara. Crveno ili crno - njima je svejedno (Stendala ionako nisu čitali).
#35 ah sto me nasmijah...hhahaaaaaaaaaaaaa
Da nisu Dodika zaklali ,staje crvenila ko od krmka..!
Šta to seru na Starčevici?
VL.ASI sta ste ura.dili?
Ne znate ni vi same sta je PMS, a ne muskarci!
@DOC hajd ti sine informisi se sta je pms
Vlajki uhvatijo majkićku za picu a ova pišnula
Od svih Srba najgori su muslimani!!!
menstrualna krv
BANJALUCKE LJEPOTICE KOLEKTIVNO PMS-irale. TO JE TA CRVENA MRLJA
j.eb.om m..ater, ja kad sam ono kod tita skolu zavrsavao ucili me daje u banja luci, a sad nesto u banjoj nakoj..valjda smo tamo nekad prije bili dobrodosli, a sad ne pa ko zna sto ime promjenismo..
ja se prolito
@... Bosnjak sam ali ne mogu da te ne pitam na kolikom postotku BiH se ti trujes na 20 ili 25 %?Dokle cemo se tjesiti sa tim sto je to kao manji BH entitet?Sumnjaci kako ih ti nazivas drze pola bosne a ti se guras na 51 % sa hrvatima.