Otkazana šetnja gradom
0
Crnogorci "nišanili" Tadića u Trebinju?!
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD CE SE SRBI POCET ROKAT ONAKO,POMALO, IZMEDJU SEBE,,,,,,,,HAHAHHAHAAHAHHA NEKA MASHALA
e jeste opajdarili ovaj tekst ko godisnji izvjestaj porezne uprave. ko da neko ima vakta citat sta vlahinje radi po kafanama i ko je koga... yah.
Znamo i da lizemo guzicu Hrvatima........ Mi smo zaista jedan poltronski narod...... Gadan
Trebinje je prelijepi Bosnjacki grad koji se u buducnosti \'mora\'vratiti Bosnjacima.
SRBIJANSKI MARKETING adresiran Evropi,samo budala nasjeda na te fore....Mozete i bez ovoga ionako ste EVROPSKI miljenici,a zasto zna se..
Znamo samo da mrzimo i tu nam nema premca. Mržnja i sjedeća odbojka su naš nacionalni ponos. I Pipo.
e steta. steta sto ti djetici imaju velike jezike i brbljaju o planovima mjesto da s rijeci predju na djela.
srbe na osunacenog i
Obračun radikala u Bileći Svađa bivših stranačkih kolega završila pucnjavom Ispred zgrade opštine Bileća jutros je član Srpske radikalne stranke Republike Srpske /SRS RS/ Branko Aleksić nakon prepirke sa bivšim stranačkim kolegom Draženom Dunđerom, sada odbornikom SRS \"Dr Vojislav Šešelj\", iz vatrenog oružja ispalio hitac u zemlju, ali niko nije povrijeđen. Prema Aleksićevim riječima, Dunđer mu je, kada su se slučajno sreli počeo prijetiti govoreći da se prodao drugoj političkoj partiji, te da ga je optužio i za prisvajanje manje sume novca iz stranačkog fonda. \"Kada mi je rekao da bi mi ubio dijete zbog Vojislava Šešelja, pogurali smo se, a ja da bi ga zastrašio ispalio sam hitac u zemlju, nakon čega smo se rukovali i mirno razišli\", naveo je Aleksić i istakao da se nakon toga sam prijavio policiji. Dražen Dunđer potvrdio je da je napad bio politički, tvrdeći da je Aleksić prisvojio 630 KM iz SRS \"Dr Vojislav Šešelj\".
Normalno da je laz. Izvor je veoma kredibilan. :)))
dobro nije bio u bileci, njega bi seseljovac s pistoljem skoko, ludi srbi...a ovo je vise nego izmisljotina...poznati su srbi po podvalama i lazima...jedini koji je vrijedio je bio zoran djindjic...
Ništa novo.Pa naravno da je slijedeći,čemu ćuđenje......sve je to rezultat boomerang efekta.Šta misle,da su dobrovoljci džaba krvave gaće nosali....a oni bi na guzove vlast...e ne može...sve je to sastavni dio kaosa,koji se zove demokratija.....a ti Crnogorci,oni su tradicionalisti,znači hajduci,to jim je u krvi,samo što se to danas drukčije zove....t...risti.vjerovatno će dobit avenija ime po njima,kad može Mladić,mogu i oni...
Da je pukim slucajem Tadic bio upucan na tlu Bosne i Herzegovine,to se tretira kao napad na Srbiju i Srbija bi bila prinudena da izvrsi desant na Bosnu i Herzegovinu sa sdruzenim snagama VRS
Kakva glupost ovo nisam davno procitao. Pise Press, a objavio fotografiju covjeka koji seta gradom u masi ljudi i pozdravlja se s njima. Kazu dalje stigli u TRI FERARIJA. U Crnoj Gori TRI FERARIJA. Kakva skrabotina, nevidjena. A kako to da ovo sranje niko nije citirao cijeli dan. Pa ovo je top vijest. Ni Srbija, ni Crna Gora o ovome ni slova. Samo Press. Vrlo glupa prica.
ma prvo nek da onog cetu Mladica pa nek ga onda roknu,