Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš vala. Aerodromi, mreža autoputeva, moderan željezniznički saobraćaj. Nije ni čudo da su privukli Eklestona i Formulu 1. Samo njima je lako kad imaju naftu.
Ko je sad paradajz turista ?
Uzeti im sto vise para, sto vise. Oni su nas godinama derali na moru.
čuj ukusne ćevape i burek???pa zar to nije turska hrana???ja mislio sve tursko se mrzi i od jednih kao i drugih???
Potrosnja ce se osijeteti tek slijedece godine kada Hrvatska uđe u EU, kad im se cijene budu poduplale, dolazit ce oni kod nas na ljetovanje..
Bolje pojesti vlasttito govno nego cevap u trebinju.
Koliko je kilogram prasetine?
Jad i bijeda
Kod Mura Su najbolji cevapi u Trebinju.
Jadna majko pacenika... vidi se da je sve ovo neka bijeda teska. Jest im drago sto ima sirotinje i u hrvatskoj i srbiji pa moraju doc vamo kod nas. Eto sad mozete mirno spavati.. ima fukara i kod njih... pacenici je.be.ni
Ako hoces dobar burek sa slaninom da pojedes idi u Trebinje, tamo su vlaski kulinari koji privlace cak i turiste iz susjedne Hrvatske, na kahvu tucanu i burek sa slaninom kod cika Save.
Normalno da sad svi hrle u Trebinje nakon što su slovenci napravili dugo očekivani turistički kompleks sa 9000 kreveta tj 24000 ležaja i nakon što su uložili 2,14 milijardi eura.Trebinje je postao mali Las Vegas sa svim mogućim sadržajima pa čak i golf terenima,heliodromima itd.(Šifra:Trebinje -Resort). Ovaj bum su najbolje iskoristile trebinjske domaćice srpskog predznaka koje su odmah počele da razvijaju ogromne jufke za burek sa mesom,i nadaleko čuveni ljubazni trebinjski domaćini sa gigantskim roštiljima za ćevape.Već odavno svi svjetski putnici znaju da se na burek sa mesom i i ćevape ne ide u Sarajevo nego u Trebinje.
@taban bujru Poselami amidzu od mene i reci mu da ce mu Srbi doci glave ko i 1992 kad je srko rakiju i jeo slaninu:), jer oni stoj jedu sa njim za stolom su isti ko i oni pod stolom :).
Sretan Dan Armije RBiH. Kad neće ovaj procrpcki trash od portala hoće čitatelji.
da ti iskreno kažem, ja ljetos bio kod amiđe u belgiji, ima dosta naših i dvoica čak rade u mesarama, donjeli odlične prasetine i roštiljali, i ja prvi put probo i da znaš nije loše. otada ga regularno kupim i mercatoru. naši u belgiji ga svi jedu, mada moram priznat da su večinom iz titinog vremena i svi kukaju za jugoam, druže se i sa srbima i hrvatima i niko ne ferma turke i marokance
Koji bre Crnogorci to su Srbi zetljani.
Srbi su uzeli znanje pravljenja cevapa od Bosnja pa su to obogatili i rade srpsku verziju sa krmetinom, i to privlaci Hrvate i Crno Gorce.