Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto joj ne dade pasos RSa? A da...
Ne mozes sa slikovnicom preci granicu jbg
Dzaba kad su Mladic i Karadzic odgovorni za 10 puta vise smrti civila nego Bin Laden. Nego, predsjednik vam je na istoj crnoj listi kao pripadnici Al Kaide
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
moze joj sise ljubiti s nogu
Ovo je da places samo, ko da im je Babovina ova zemlja djele kome oce sta oce
To sto imamo 3 tenisera u top 200, tj.2 u top 100 i sto su to momci kojima je najpotrebniji diplomatski pasos, jer putuju 30 sedmica u godini, a niko ih ne gleda trebamo da zanemarimo??
Daj joj k. !!!!
Damo ga tvojoj mami svaki dan. Sperma joj na oči izlazi... Jbm li ti mamu retardiranu nacionalističku...
Djeca nasa ne mogu dobiti maticni broj da bi imali identitet i benefite zdravstva i drustvenih usluga (i ako ih nema mnogo), a ovaj djeli pasos kao da mu je otac njegov ostavio u imanet... Kao sto jednom jedan klixovac izusti: "zemljo otvori se"!
Baš su plaho fin par.
Yebote,..koje PISANJE po balijama,..ono bez saranja nego drito u usta. Da se zna da Srbin/Srpkinja NEMA granica na Drini
Tijana Bošković, ponos svih Srba, Republike Srpske i Republike Srbije! Najbolja odbojkašica sveta! Donela nam Evropsko zlato, Svetsko i Olimpijsko srebro, a tek joj je 20 godina! Šampionka naša i ponos naš! Živela Tićo još 100 godina!
hahahahha samo pisaj po baljama hahahahahaha Nek i dalje svojataju BiH hahhahaha Osvojis medalju u reprezentaciji Srbije i dobijes diplomatski pasos,beneficije i stan u BiH hahahahhahahah Pa ispade da BiH vise cijeni Srpske sportiste nego sama Srbija hahahah Samo tako balje,ocekujem i dalje vasu podrsku ulaganju u srpski sport!!! Mada vi ste tu ne pitate,to je unutrasnja politika Republike Srpske!
Gleda jednog dvojica se tresu.
.Okrenut prema kameri, gleda u sise jednim okom, drugim u prozor.
Gomila kmečavaca i kmečanje, i kmečanje, i kmečanje... Do juče ga ljubili, danas ga pljuju... SF SN.
TRAGIKOMICNO...
U SRBIJU STIGLO 20.000 DOKUMENATA KOJI ĆE ZAUVEK PROMENITI NAŠU ISTORIJU: Otvorili se TURSKI ARHIVI! Preneto iz Srbijanskog arhiva.
@DrynskaCast - e nek si mi napisao - kazao!
E sada Bakire Izetbegoviću da vidimo dali je Predsjedništvo BiH upoznato sa " operacijom" diplomatski pasoš! Ako ne stegni koqe i odmah kaznenu prijavu za sva krivična dijela ( 3) koja je Crna-dak napravio.Najgore - pasoš je predat u našem konzulatu u Istanbulu : "Na poziv Tijane Bošković ministar Crnadak i delegacija Ministarstva vanjskih poslova BiH prisustvovali su sinoć utakmici Ezačibaši-Fenerbahče ". Znači sva priča o bezpravnom korištenju sredstava ima osnova!
visina i jedno oko tačno na dekolteu dotične, nekad je baš biti super L3-D1