Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaka elita vise je turska primila i nahranila izbjeglica nego sav un zajedno.neknam je ziv nas sultan erdogan.on u bosnu kad dode donese milost neku .zadnji put je dopustio uvoz mesa u tursku.ovi sa zapada samo pametuju
Meni nije jasno kako se "lideri" Bosnjaka usude pustiti ovog covjeka frlju samog da se nadje sa Ban Ki-moonom, kad je frljo neki dan za Al Jazeer TV i sam priznao da nije za rezoluciju o Srebrenice. Pitaj Boga o cemu on ovom Kinezu, Japancu, sta vec soli u mozak i zato me i ne cudi da nas UN ne smatra toliko ozbiljnim i vidi da mogu sa nama raditi sta hoce jer upravo sa kljucnim ljudima mi saljem ljude koji podrzavaju maltretiranje i progon Bosnjackog stanovnistva.
Sutra će biti upriličeno otvaranje izložbe "Dragulji UNESCO-ove svjetske baštine u BiH", ... zatim predstavljanje tramvaja ukrašenog bojama BiH, te izlaganje velike džezve ispred čuvene katedrale u Strasbourgu. Lijepo, lijepo.