Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politički predstavnici Srba, Hrvata i Bošnjaka su složni i lako dolaze do kompromisa samo kad se izdaje i prodaje narod i zemlja. BRAVO! A ti narode biraj opet iste!
Nije Bosna i Hercegovina zakinuta. Ovo je samo još jedan sporazum o potvrdi i verifikacije njenih međunarodno priznatih državnih granica. Pustimo se beskorisne, šuplje i politikantske priče nekih krugova i "stručnjaka".
Kako je onaj frljavi Crnadak potrefio gdje da potpiše?!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GAMAD BOSANSKA, prodade Bosansku zemlju k'o da je njihova ćaćevina!!!
Bosna se bori da konačno obezbjedi svoje međunarodno priznate granice. O čemu pričamo u situaciji kada treba obezbjediti ono što je priznato 1992., a neki se vraćaju do Kulina Bana. Pustite se šuplje, jer je otvaranje pitanja granica opasno za Bosnu kao državu u svakom pogledu
Nitko ne spori da je Sutorina nekad pripadala BiH,ali šanse da BiH vrati taj teritorij su po međunarodnom pravu nikakve . BiH je kao i ostale republike bivše SFRJ potpisala zaključke Badinterove komisije ,radi se o međunarodnom ugovoru kojim je omogućeno međunarodno priznanje i u kojem stoji da su granice bivših federalnih jedinica SFRJ koje su te federalne jedinice imale u trenutku izlaska iz SFRJ granice novonastalih država i jednostrano pokretanje teritorijalnog spora nije moguće . BiH je Sutorinu izgubila davno prije,ne danas,ne nakon ovih pregovora o razgraničenju ,već u vrijeme bratstva i jedinstva .
20 godina od samostalne BiH niko ne spominje Sutorinu, i sad odjednom pomama. Kao da je danas neko poklonio CG nesto sto je bilo u BiH od 1992. pa na ovamo. Gdje ste do sada bili da vracate granice iz 1947. ili u ratu? Malo je kasno sada.
Neko je tezi za par milioncica.....
istina je tu...
radi se o veleizdaji po drugi puta od 1992. Kad tad sudionici ce biti procesuirani. Za ovako teske povrede suvereniteta najmanja kazna je dozivotna robija. Ako ima tamo u BH jos imalo cestitih ljudi oni moraju formirati svoju stranku I maknutoi sa vlasti multi-cetnicku bandu koja vlada vec 20 godina I privesti ih pravdi. Inace gradjani RBH ce postati cergasi na drumovima Blkana.
Zapamtiti izdajnike BiH...
Mi stojimo postojano kano klisurine. proklet bio izdajica svoje domovine..
Još može narod sprijećiti ovu sramnu izdaju...spriječiti Dom naroda da verifikuje ovu sramnu izdaju. Sa Izetbegovićima sve manje BiH...blokirali su medije ...printane i elektronske
Hahahaha, gotovo ti je to.
Stvarno mi nisu jasni negativni komentari kliksovaca. Samo se potvrdilo i potpisalo sto je oduvijek bilo. I tacka.
Haj sta fali,sve rasprodajte a mi ce mo placati nase more Crnogorcima.Ha ja! Imal sta jos prodati? Nama nista i ne treba sem rusacica na ledjima s nasom pamecu.
Pa plaćate i kad odete u Neum. Nema ni tamo za džabe.
Nije Bosna i Hercegovina zakinuta. Ovo je samo još jedan sporazum o potvrdi i verifikaciji njenih međunarodno priznatih državnih granica. To je jako važno, za BiH posebno, sa više aspekata. Pustimo se beskorisne, šuplje i politikantske priče nekih krugova i "stručnjaka".
Vi ste balije nevjerovatni. Niste naučili da imate državu, pa to ti je.
Zabranjeno je da nosite prvu zastavu BiH u npr. Prijedoru ili Banja Luci, bez da vas tamošnja policija ne hapsi, ali se vi bavite Sutorinom i drugim nebulozama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajstan i Pomorsko društvo na aparatima
jebem im mater,zalost ih trgala
Gotova sapunica, :) Postali smo nezavisni i članica UN bez Sutorine, tako da u stvari problema nikad nije ni bilo. Osim u ponekoj toplijoj glavi.
Sporazum od historijskog značaja.
srbima prepustiti vanjsku politiku , oni su tu eksperti :)