Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik Ronhil je PRODAO ruskoj mafiji i narode i manji entitet, prodo je resurse i onu jadnu ekonomijicu sve. Dodik će biti u historiji poznat kao GROBAR SRPSKOG NARODA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Naprijed preDsjedniče, pljačkaj genocidaše dok ne budu imali šta da pasu osim korijenja!!!
A tvoj prodao Turcima i arapima sve u toj Pederaciji... Bake jebe bosnje
Dodik je jedan veliki patriota, samo ga pustite da radi svoj posao i za par god necemo imat RS :D
Kaka crna nervoza? Gospodin Referendum je svakako Baketov kmet :D
U jednu ruku jesmo jer nisu uspjeli pokoriti Bosnu sa citavom JNA vojskom, a u drugu ruku smo im se posrali.
Pa moj rodjak je bio u PDP-u pri vrhu stranke i znam koliko su muljali kad su bili jaci i sta je Ivanic radio kako je nakrao za onu vilu sto ima i imanje i ostala sranja..to je tako..optuzuju druge za kradju da bi oni dosli i nakrali se isto da se jos obezbjede jer dugo vec poste 12godina , a kad bi sad dosli na vlast PDP i SDS mi bi propali za mjesec dana kad bi ovi krenuli krasti...nisu imali prilike 12 godina pa sad im pala kasika u med ajooj.. aj ovi su se do sad nakrali dosta pa sad i ne moraju uvijek krasti, nekad pomalo..ali stas sa ovima 12 godina poste...jadan taj ko doceka njihovu vlast..isto je to i u FBIH...
Crnadak se prepadne kad stane pred ogleda:-)lo!
Ne pričaj nego procesuiraj...
Jetse jadan ovaj Crnadak.Pa nema vecih lopova od njega Bosica Ivanica i ostalih bitangi.Neka se prisete 1992 godine kada je taj isti SDS bio na vlasti kolika je bila cena goriva i cigara, koliko je ljudi otvorilo b. pumpe i kome su te iste gazde placale reket da bi ostale da rade?Zar vi mislite da je narod zaboravio sta se radili pre 20 godina i gde ste tada bili a gde sada?Naravno da ne zaboravlja i za to cete biti kaznjeni na sledecim lokalnim izborima!
Ne buni se, tk su ti Dabić, Runjo Krajišnik, Mladić, Plavšička i sl. bagra koju slaviš i još njima, njihovoj djeci i kopiladi napravljenoj dok je bijeda ginula planiraš penziju od 1.200 KM ostavit.... Sve vas redom i pojedinačno Mile Ronhill Duduk u šupak poljubio pa nabio ............
Mile voli disko,disko a ja bijelo kolumbijsko..
DODIK JE POKRAO REPUBLIKU SRPSKU A NARODU STVARA STALNO PARANOJU I STRAH O UGROZENOSTI,PA SINU PRAVI SVADBU OD 250 000 MARAKA A NAROD ROVI KONTEJNERE
To nas nije briga, sve dok srbi sa Dodikom ne rasciste nema napredkao kao i mi sa SDA a i hrvati sa HDZ. Samo da im jos jednom cestitam na izboru Majkicke kako zena po zakonu ote 27 000 KM za jedan dan.
srbski narod je jedini narod koji je u novije knjige i u skorijoj istorij usao kao narod koji je pocinio genocid , don't forget srebrenica
Sto vi nas opterecavate sa vasim glupostima iz genocidnog entiteta. Krali ste kupovali krcmili ili da kazem kad je bilo para to je bio vas problem a sad kad ste dotjerali do sirotinje onda je to problem svih nas . Mrs .
_"Generalni sekretar PDP-a ističe i da će se narod prepasti kada se vide razmjere pljačke koja se desila u RS-u." Pa zar narod već nije prepadnut i zar već ne osjeća teret pljačke u RS-u? Jedva čekam da se svim lopovima stane ukraj i da im se oduzme sva bespravno stečena imovina. Da, i da se duduku oduzme i ona svadba od pola miliona maraka, dok mu narod gladuje, on se razbacuje kao kralj. Valjda i njemu i njegovom kriminalu dođe kraj.
pa sto ga nesmjenite
ovo je za referenduma...
Heeeeljp RS, Heljp Dodik!