Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli ući u neki posao sa Milom, pa to znaš da završi ciganija teška... Prvo što nestane pola para drugo što Mile to sve koristi za ličnu promociju bilo bi ja ja ja i Mile, onda na kraju uvijek neki sporovi neće da radi hoće da radi, pa onda se moraju arhive paliti da se unište dokumenti čekaš da te neko zove telefonom prijeti, pa onda da javno izlazi govori prisluškujem ih, uglavnom kao što sam rekao cigannija poprilična je ući sa Milom u neki projekat
Johns Hopkins studija genetike i porijekla, pokazuje Nam da 97.5% Jevreja koji zive u izraelu nema nikakve veze sa HEBREJSKOM DNA, samim tim nisu SEMITI, nikakva krvna veza sa PALESTINOM. A s druge strane, isto istrazivanje nam pokazuje da 80% PALESTINACA ima HEBREJSKI DNA, sto ih cini SEMITIMA! I kada Vam ovi LICEMJERI kazu da ste ANTISEMITA, hoce Nam reci da smo PROTIV PALESTINACA, a znamo da je citav svijet za SEMITE tj. PALESTINCE. Zivjela PALESTINA, zivjeli SEMITI!
Niksicu, skote, veci su Crnogorci Bosanci i Hercegovci od tebe
A jeste Lopova krenulo ove godine!
A jeste Lopova krenulo ove godine!
Ko zdrav i bistar zeli poslovati sa tim čovjekom ? Ne bi sa njim ni nacrtanu ovcu dijelio . A drugo CG da postane taoc politike RS !?
Crna Gora mora postovati granici.Susjeda
Koga nema bez njega se može !
Opet će glasati u RS za njega, oni misle što nama kontrira da su nešto postigli tim a u stvari Mile ih pljačka k'o malu djecu. RS sve siromašnija jer Mile gradi firme na račun države, sin mu drži Prointer koji dobiva sve državne tendere jer im naštimaju pa podjele prihode.
Dvije elektroprivrede, ERS i EBiH postigle dogovor da dobiju po 25 posto udjela u ovom objektu, a da Republika Srbija dobije preostalih 50 posto?! Ko je u ume EPBiH ovo potpisao, mimo odluke Ustavnog suda???
Treba gradit nuklearku zajedno sa CG i Srbijom.Termocentrale ce nam brzo zatvoriti.
Sinoć bio Nikšić na N1 i opet ponovio da nije postignut nikakav dogovor o HE Buk Bijela, nikakva podijela nije utvrđena o toj HE.
Republika Šumska, dno-dna!
E moj Milorade, pa zar su svi protiv tebe i tvog lopovluka?
Кога боли ку... шта рудоња дроби... Да је правне државе робијао би тешку робију због организованог криминала уз одузимање имовине, али врана врани очи не вади... Бежите из те БиХ прчије, то је земља за рођака, бићете вечити робови ратних профитера данашњих назови бизнисмена.
ali zato nije Trojka odbila poziv da se Buk Bijela i sav energetski potencijal isporuci Srbiji ! mamu im izdajnicku
Zato je drug njiva.g nametnuti promptno spreman da u ime FBiH potpiše što god treba.
Prvo ko je Dodik da bi u ime BiH dogovarao nešto?Drugo odluka US se odnosi na Buk Bijelu i naravno da kinezi neće investirati učoravo već traže garancije od titulara (vlasnika) a to je država BiH. 50%Srbija -i po 25% entiteti RS i FBIH u DRŽAVI BiH se odnosi na druge projekte na srednjem tok rijeke Drine koliko sam ja informisan,i molio bi novinare kad pišu ne upoređuju entitete sa DRŽAVOM,razlika je ogromna,entiteti nisu DRŽAVE.
Sinoć Nikšić to fino objasnio. Ali neće opozicija da čuje istinu. Najlakše je prozivati "Izdaja, predaja". A Bakir izdao što nikad niko neće.