Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad Dragane Covicu, nikad ova zemlja nece biti u vasim dusmanskim rukama. Ubijali ste djecu i zene, najogavnije zlocine ste nam radili, necete vise nikad! Kad bi i Rusija i Amerika i Kina i Njemacka stale na tvoju i Dodikovu stranu, mi vam nikad necemo dozvoliti! hinjo jedna bez karaktera
Hahahahah ne do Bog nikad bit gospodin ako je ovo g0vance gospodin
Gospodin hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta je sporno..? Odavno se zna da je čober velikosrbin..., čilirićar,...štovatelj rs-a i majčice Rusije , Putina, kao i šefa mu ba-je ...I zato poručuje: čuvajte mi rs kako zjenicu oka .., jer kad zaguzi , a uskoro će , eto i mene...
Hinja. Ma nema boljeg naziva za njega...HINJA!
Čuvajte mi RS, da nije nje ja danas ne bih imao ono što imam.
Čuvajte mi RS, da nije nje ja danas ne bih imao ono što imam.
Dva zla neponovljiva, Čović i RS. Čoviću ,tvoja izjava upravo znači ovo gore napisano
Ne cinite zlocin prema narodu. Sklanjajte ovoga kriminalca i politicko smece sa svih ekrana i medija. Narod nema sedam dana napredka kada se on jednom pojavi.
Cuvajte........ ovo je tupku ostalo jos iz Titovog doba, sjetimo se Cuvajte brastvo i jedinstvo kao ....
Hajde ti sad ovo objasni normalnom Hrvatu koji je prognan i kojem je rodbina pobijena... Ovo prelazi u sizofreniju
krst je krst .oni ce se ujediniti kad tad
Ovaj je dusu djavolu davno prodao, vidis da izgleda kao da kapi krvi nema u sebi. Jadnik
Ker matori seamota za svoj narod.
Hrvati zato čuvajte dobro rs, poručio vam je vaš legitimni vožd milorad čović, ha ha
Boli njega briga za Hrvate iz RS, ovo je tipican primjer covjeka kojem je samo vlastiti interes bitan. On kao hoce izborni zakon a moli boga da se ne usvoji jer bi uvijek bosnjaci bili krivi za sve pa je lahko na izborima uzeti glasove, a to sto propadaju neke firme po Hercegovini od Aluminijuma pa do nekih drugih i to sto je svake godine broj hrvata u BiH sve manje zaboli njega neka stvar.
To je zal za Herceg-Bosnom, on zavidi Sr nacionalistima i Dodiku kako se sepure RS-om. Zbog toga je RS faktor nestabilnosti BiH i regije jer on jedini pokazuje nacionalistima i fasistima da mogu da dobiju neki svoj pro-fasisticki feud ili koguce drzavu. Sve dok postoji RS biti ce Hrvata koji ce htjeti Herceg Bosnu sa porukom da se genocid i fasizam isplate.
Klasični retard! Vidi se po morfologiji njuške!
Eee Bosno Bosno,jadna li si sa ovakvim ovcama.bacam pasos u okean,ako se zarati vratit cu se da te branim!!!!!!
Sve rečeno u članku, bravo!