Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predati zahtjev, hahahaha i to je sve. Zahtjev može predati ko želi, pitanje je da li ste spremni ispuniti uslove, pohapsiti one na vlasti koji su krali i kradu? Nema od toga ništa, narode ovo su ublehe, Bosna nikada neće biti primljena ni u šta jer ovi koji vladaju namjerno neće da ispune uslove koji se od njih godinama traže. Problem Sejdić Finci pa kada bi nastavila nabrajati i najskeptičniji bi se uvjerili da govorim istinu.
Službeno vozilo od 170.000 KM zasigurno će biti jedan od razloga da nova godina bude bolja ovom nacional-fašisti, koji je ne tako davno kurtoazno pohvalio gest skromnosti Pape u Sarajevu. Licemjerstvu nikad kraja. Od srca ti želim povećanje imovinskog kartona i nove kvadrate u vidu stanova, posl. prostora i vila, te ugodnu vožnju u novom ljubimcu. Ukrasti je lako - pitaj me kako...
@GuzFawkes SVAKA VAM ČAST ZA KOMENTAR! Ali uz ime gospodina na koga se odnosi ovaj tekst trebalo je da pripišete baremd još 5 imena iz vrha politike. SVI SU ONI U 5 DEKA dok retardirani narod u BiH se ne razlikuje ni u jednoj deki, lud pa lud, draže mu mrziti a pri tom živjeti kao prije 50 godine, bijedno i jadno. Bilo je što je bilo! I to što je bilo su nam servirali, zar ćemo se klati a gladovati još 100 godina a naše vođe, tzv patriote živjeti kao mali Bogovi. Naprijed naivci
@Muni Slažem se sa Vama. Za mene ne postoji razlika između hercegovačkog Sanadera, Bakir-bega, glavnog Baje RS.a, Fahraona ili pak Zlogumdžije. Jedina razlika jeste u tome ko je bio spretniji i uspješniji u nelegalnom sticanju višemilionske imovine. Za sebe, svoje potomke i njihove nasljednike oni su otklonili svaki vid brige i glavobolje bar narednih 200 godina. Jedno je sigurno - dok je ovaca, neće falit' vune...
Bla bla bla Toliko puta vec ispricana prica i "planovi" koji uvijek "igrom slucaja" negdje zapnu
nije ti prvi put da slazes i ti si svjesno lazes.dok se srbi vojno ne poraze na ovom prostoru nema nista od ulaska u nato savez i eu. uslova nema za vojni poraz srba sto znaci,u skorije vrijeme nema ulaska u eu i nato savez.tebi i takvim ko tebi jedino ostaje da nastavite po starom a vama to i odgovara.
Sto prije u NATO. I podrska Crnoj Gori.
Sto ova govna ne kazu da ulaskom u ove vojne savez nista dobro nece doneti. Pa jel misli neko u slucaju Svetskog rata da ce na primer Bugarska napadati Rusiju uprkos sto je clanica NATOa ili Grcka. Uskoro ce se Svet kakav je sad raspasti na komadice. Od sledece godine pocinje era druge civilizacije. Zivi bili pa videli.
Uz uobičajena mala zakašnjenja kandidatski status pred izbore 2018 ! Šta kažeš na to ? mA dotle, brane hidroalektrane, Neboderi koje će graditi Slovenci Kinezi i Arapai. A nakon pobjede na izborima 2018 BAKIR POČINJE DA ZAPOŠLJAVA ! Prvo u agenmcijama zta kandidatski status a onda i u drugoj administraciji !! Buahahahhahahahahahahhahahahahha. Kakav skupe kretena lopova i lažova na jednom mjestu !