Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšte Čović nije rekao ono što u naslovu stoji već se izmjene Ustava Bosne i Hercegovine spominju u kontekstu neumskih pregovora i Čović govori kako su se tada bili svi usaglasili oko tih izmjena ali je SDA to oborila. Nije ništa rekao za sada i bilo kakav dogovor oko Ustava Bosne i Hercegovine u ovom trenutku. Nema potrebe za lažima i spinovanjem, nije to ni u čijem interesu.
Samo vi iz Klixa brisite komentare, nije narod bas toliko glup!
Bakir jednostavno nije vidio a ni njegovi savjetnici, da RS više treba Hrvate i Hrvatsku nego obrnuto. I okrene se Iyetbegović protiv Hrvata i nadao se podršci Srbije, ali to ne ide, jer o sudbini RSa odlučuju upravo Hrvati kao i njihova tranzitna zemlja. Pa sve i jedan njihov šleper ide preko Hrvatske
Podvaliti samo Bošnjacima,,Osmorka je sad i više nikad.
Da, ako preživiš, preživite do aprila mjeseca.
puklo sa SDA zato što nisu pristali na njegove fašističke zahtjeve,, ovi iz 8-orke se odmah naguzili i pristali na sve što traži samo da se dokopaju vlasti
Nije nego je SDA potpisala pred strancima i onda nisu ispoštovali a pošto su stranci garant učinili su sve da ih smijene sa vlasti, posle potpisa nema kajanja to mora bit jasno!
Bistriko olizi bakiru guzicu a neka on tebe krkne u guzicu
Al brišete komentare koji su protiv osmorke malo je reci.
8morka je gomila izdajnika i amasadorskih pudlica
Hebase nad
Vidi Dragana,kao SULTAN! Svaka mu čast!
Ima li nekog tupoglavog stranackog bota da mu sad nesto nine jasno?
sve mu dajte....
Čović nije ništa najavio kao što i Nermin nije na mobitelu napraivo krivično djelo
Loži ovaj loži
Zašto ga nisu pitali zašto je od kraja prošle godine do sredine ove godine svjesno išao politikom da će blokirati izborni proces i je li ga iko pitao za planirane sukobe koje su mislili inicirati kamenjarci uz sve blokade i da razbiju ovu državu koordinirano sa ruskom agresijom na Ukrajinu? Pravimo se slijepi, i on i Dodik će ovu državu razvaliti čim mognu, mislili su da imaju moment ali nije se poklopilo u Ukrajini, sad im se daje mehsnizam konzervacije za iduću priliku
Pa i trebalo je razbiti . St ste htjeli zagusit hrvate u Bosni ,jos je samo falilo serijatski zakon uvesti. Napravljeno je bezbroj teroristickih grupa (vehabija ) koji su samo cekali znak od nekoga da naprave belaj.jebo vas alija i bakir sve su vam oni krivi.
za pocetka maknite sa institucija imaginarne zastave HB
Popusi ti mrki neka se vijori
Čović tvrdi da je sa Osmorkom našao način kako promijeniti ustav: Rješenje je prihvatljivo svima??? Znam sigurno da nije povoljno Bosancima- Hercegovcima u Bih. Dokazaće ti peticija već 1. Marta 2023.