Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel HAvrekno Batko u Begišu ili mu Prle još daje pomoć usta na usta. Ni sveti jefremije mu više pomoć nemere.
najnovija vjest Kr3po bata....
Ilijaš: U sudaru traktora i automobila jedna osoba teško povrijeđena a Bata Živojinović,stara vl.ašina crkava?!
lijepo vidjeti ove 2 zastave zajedno :D
je li moguce da su kliksovci ukinuli clanak o obami jer raja nije mrzila sve naokolo, i odmah iskopali neki o muslimanima i homoseksualcima, c c c. pa dabogda im sve najgore bilo!
Barem netko odgovoran u Federaciji Županija. Pored divljaštva i međusobnog klanja između rušilačko nastrojenih i ustrojenih bošnjačkih stranaka (SDA, SDP, SBiH, SBBiH) fino je vidjeti da ima nade sa ovakvim razboritim prijedlozima i strankama. Samo da je divljacima stati ukraj.
eto... ti jedini pametan?! Ma sta znaju ovi u evropi.. pa nisu to seoski lopovi kao sto ste vi koji ste momentalno na vlasti.. sitne ribe, koliko se god propinjali..
jbt sto ovaj mene pali,tako bi se rado s njim,a vi znate na sta mislim,ah jos da spomenem ja sam p3der
Treci!!!!!!!
citam vamo kod obame komentare i sad niko ne vrijedja druge, kontam vamo kad otvorim rat me ceka..kad nije..ali zato je neuporedivo manje komentara, ako nista u inat kliksu.
Zašto velike sile ne bi podržale i građane BiH u borbi protiv režima. Njih se ne može poraziti na izborima jer su sve glavne stranke dio iste mafijaške politike.
šta ti kaže cigo kad si ga sreo bola? ja nisma u hdz-u ja sam sitni lopov haha haha
Joj većeg nečovjeka nema od tebe