Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jes dosadan , podguzna muha se lakse trpi
Ja sam Ovan u horoskopu i jesam uporan ali ti si brate zadrt u pm. Popusti malo.
Kako mu više ne dosadi? Za inat bolan opet glasam za Komšića...
Predstavnik Hercegovacke mafije se oglasio! He-bl-o te tzv. legitimno predstavljanje, publika da prosti! Dosadni ste vise s tim, i ti i Међед i Bake! Od-h-eb-it-e vise s tom demagogijom! Sto prije shvatite da ste proslost, bolje po vas!
Jašta ćemo Hamdo
Kad si pobjedzivao na izborima sto tad nisi mjenjao i spominjao izborni zakon ?? Tad ti je odgovaralo krivousti.Da si bio dobar predsjednik i uzoran ,da nisi radio protiv drzave koja te debelo placa i zbog koje si stekao silno bogatstvo i sad bi bio izabran.
Iz pakasa mu viri izborni,pa ne zivi se od izbornog zakona,sta ste dobro za svoj narod uradili ???? Ti Bakir i Dodik ste najveca nasa greska.Narod je zbog vas u velikoj banani a vi se dobro obogatili.
Legitimni usta koji želi bit iz polutame vođa UZP-e eskadrile koja čini dvjesto tisuća stanovnika.
Dobices cunu moju
Neces ti dobiti vise nikad priliku da bilo sta implementiras a legitimnost zaboravi , nema vas ni 12 % a vladate federacijom !!!!
Ova budala je kao papagaj, samo isto sranje ponavlja a nista od tog. Daj vise odyebi selin iz BiH
Mokri snovi.....
O cemu ovaj papagaj?
Denis nije legitimni predstavnik Bošnjaka
DojAdio i bogu i narodu vise krtico
Mrrššš! crko dabogda.
E nećemo!
ali neće bit Bakira da ti dadne, ode na biro