Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svo kurvanje Čovića se završava u zatvoru!
Prodaje joj maglu... Kako gore kod njih toga nema, a kod Covica je ima i previse...
Jel pomoć tražio od Norvežana? njega ne boli katastrofa Posavine?
Fa fa fasista, nemoj biti ti, jer cu te ja Covicu .......
Mostaru ce krenuti kad tebi i takvima ugledamo ledja
Mostarac sam i znam sta je i ko je krivac sto je Mostar "grad slucaj", niko drugi nego politika SDA I HDZ su od ovog grada napravili katastrofu. 20 godina vladanja, crnih godina za ovaj grad. Sramota, niko ne odgovara za to, pa do kada vise?
Sa ovim kriminalcem ne treba nikakve sastanke odrzavati,upropastaio je Mostar,sada hoce i drzavu.
Razmjenili su misljenja o Mostaru ... Covicu jesi li rekao da si jedan od krivaca za trenutnu situaciju u Mostaru ... cisto sumnjam.
Pa nisu toliko u detalje išli, a po Čovćevom mišljenju on je po pitanju Mostara kriv samo zbog toga što ga nije uspio podijeliti
Da nije azil tražo???