Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dali je za druge prihvatljivo da se dijeli FBiH ... super ste vi to zamislili, rasparcati sve, pa svako u svom dijelu da bude serif ... prestanite se igrati sa ovim narodom dosta ste nas gurali na dno ...
zar je švicarska podijeljena jer ima 19 kantona na koje bern kao glavni grad ima mali utjecaj.. dakle potpuna decentralizacija i sloboda kantona koju bi naši nacionalisti bi nazvali podjelom države.. a začudo švicarska opstaje i najbogatija je država svijeta.. da barem mi budemo tako jadna država gdje je svako šerif u svom dijelu kako ti kažeš..
Smatram da ovaj NDH ljubitelj nije shvatio ko je pobjedio rat. Fasisti ili Alijansa? Koliko ja znam da je Alijansa pobjedila rat, za vrijeme NDH ideologije.
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Pa to je treci entitet, kome ti maglu prodajes, zar bas mislis da smo tako glupi svi redom -.-.
bolje i treći entitet pa da svi zajedno surađujemo kao što to rade pametni švicarci.. nego ova monstruozno uređena država sa federacijom gdje svi jedni drugima podmeću noge i imaju za cilj što više zagorčat život drugom narodu.. u takvoj "jedinstvenoj" federaciji moj susjed je pokušao samoubojstvo jer ne može nahraniti šestero djece..
ovako imaju dva jedan srpski i jedan bosnjacki,od federacije ostali ime,a srbi su to skuzili i nece rpicaju o bilo cem usto bi ugroizlo rs
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Separatisti,dosta je šale.Kad niste 90-ih podijelili Bosnu,kad smo mi bili nenaoružani,neorganizirani i pod embargom,, nećete ni sad kada smo organizirani ,naoružani i kivni na vas koji ste nam uništili živote i napravili i nas i sebe bijedom.Daj smirite se i ne razbuktavajte vatru u novi požar.sjetite se samo kako je bilo:zemunice ,rovovi,kiša ,snijeg,sunce,smjene,krv,mrtvi,ranjeni ,itd.Idemo, ovo života što nam je ostalo da napravimo uslove, bar za našu djecu da ne žive u bijedi i neimaštini.Idemo otkočiti procese da uđemo u EU,gdje će Hrvati biti blizu Hrvatske,a Srbi blizu Srbije.
@rep.hercegovna saće rat i vojska
rep hercegovina dobicete vi jedan racku za usi haaaaaaaaaaaaaaa jesi cuo smradu zadojeni samo k*** mos dobit posred zvalja
BOSANCUGO, NE PITA VAS NIKO NISTA!!!! NIJE NISTA VASE DA BISTE VI TO MOGLI DATI SMECE BOSANSKO GLUPO BALIYSKO!!!!!!!!
BOSANCUGO, NE PITA VAS NIKO NISTA!!!! NIJE NISTA VASE DA BISTE VI TO MOGLI DATI SMECE BOSANSKO GLUPO BALIYSKO!!!!!!!!
joj imam osjećaj da se njega živo .ebe za treći entitet. nego vrijeme je predizborno. i valja privući hrvatsko biračko tjelo. I malo mi je muka postala od toga da "jedan narod bira drugom predstavnike". TO NIJE TAČNO....član predsjedništva se bira IZ JEDNOG od svih NARODA. To nema veze sa predstavnikom naroda. Ujedno to je i jedini svijetli momenat, koji ovu bosnu čuva od sveopštog nacionalizma, rasizma i tako dalje. To je jeidni momenat koji ovoj državi osigurava građanski momenat. A to je da ja kao "nebitno koje sam nacije" mogu birati bilo kojeg građanina "bilo koje nacije" jer smatram da je on pravi "ČOVJEK" za tu funkciju. I to nacionalistima smeta. A narodi su dovoljno zaštićeni i domom naroda i svim ostalim dejtonskim SRANJIMA.
Fasiticku mu maju jeb...
ovaj snob na slici vodi politiku koja jedino može odvesti jedan narod u nestanak tako da bi u Bosni ostala samo dva konstitutivna naroda...
Nema ovdje treba jedan oruzani sukob da bi se krenulo sa mrtve tacke. Budi te ljudi uvjereni u to i samo se tiho naoruzavajte i spremi te se za novi sukob...
Nece ovo proci bolje je onda zadrzati ovu strukturu koju imamo sad. Kad pukne sljedeci rat trebamo se posteno obracunati i svako nek bude serif na svome...
Takodje imamo vec ustaljenu praksu da osudjene ubice, ratni zlocinci i kriminalci jednostavno iz ove anarhicne katolicke sredine isetaju iz zatvora (pusti ih policija) i prebjegnu u Hrvatsku tj sada EU, od tamo prkose zakonu. Znaci li ovo da je EU utociste za katolicke ubice i krimose koji bjeze od pravde i zakona? Da ne govorimo o nezakonitim uvozima robe iz EU u Bosnu tj svercu, gdje ne placaju poreze drzavi ili minimalno radi maske, a na kome se enormno bogate ovi krimosi a koji se predstavljau kao "uspjesni biznismeni"????
JEDINO SE ZADNE ZA BALIYSKE BOSANSKE UBOJICE I KRIMINALCE, BALIYSKO SMECE, JA ZA KATOLICKE UBOJICE I KRIMINALCE CUO NIJESAM, ALI ZA BOSANSKE, VASE BALIYSKE ITEKAKO JESAM!!!!
Gledaj Covica kako se upeo ko Musolini!
@prascaton kad je po tebi bolje i tri entiteta, hajde recimo a što ne bez kantona i bez entiteta ?
PA NIKO I NE ZELI KANTONE I ENTITETE NEGO REPUBLIKE BOSANCUGO MUTAVA!!!!! I VI BOANCEROSI NE ZELITE KANTONE I ENTITETE NEGO HOCETE SVOJU REPUBLIKU BOSNU, JE LI TAKO???? PA TO CETE I DOBITI BOSANCEROSU MUTAVI!!!!!
Sazvati medjunarodnu konferenciju o Bosni i traziti rjesenje za Bosnjake, ovo je prevazislo svaku mjeru. Mislili smo da su krstaski ratovi proslost ali jasno vidimo da krstaska agresija na Bosnu i Bosnjake traje 20 godina i ne prestaje. Mi jesmo junaci ali tesko je ratovati omjera 3 Bosnjaka protiv 300 krizara. Znaci nepravedan je rat da Bosnjaci kojih ima 3 miliona ratuju protiv 300 miliona krizara, ukljucujuci i vatikanske spletke koje upravo izlaze iz covicevih usta. Evo prevodim sve ove prijetnje koje piste na ovu temu i poslacu ih na prave adrese, ukljucujuci i ove donatore za Srbiju ali i Hrvatsku, neka vide koga pomazu. Rekoh sam vec prije da bi iz Bosne mogao poceti 3. svjetski rat, EU ce se svakako raspasti na nama Bosnjacima, jer gubi moralni kredibilitet, deklarise se fanaticna krscanska zajednica i kao saucesnik i kreator zlocina tj EU je zlocinacka pljackaroska genocidna fasisticka tvorevina.
Tkz rs, zlocinacka krstaska tvorevina po kojoj se otkopavaju masovne grobnice nasih civila, zasjenila je herecegovinu gdje ne postoji niko osim katolika. Bosnjaci su hercegovinu nastanjivali stoljecima, medjutim latini su bukvalno istrijebili nas narod dole u vecini gradova, tiho i mucki. Kada bi im dali njihove teritorije, vjerujte da ce traziti i svoj dio u Sarajevu, Tuzli i Zenici. Znaci s njima treba rascistiti za sva vremena i zaustaviti ovu koroziju. Vidimo da se ne pridrzavaju nikakvog dogovora a sve sto rade rade po savjetima Hrvatske, EU i povrh svega Vatikana.
2 MILIJUNA BOSANACA BALIYE RATUJE PROTIV 300 MILIJUNA KRIZARA I POBIJEDISE NAS, JESTE CULI VI TO?!?!?!!? EHEHEHEHEHEH CAK NI U CRTANIME FILMOVIMA NE MOZETE NACI GLUPOSTI, IZMISLJOTINE, LAZI I FANTAZIJE KAKVE CUTI MOZETE IZ USTA OVIJEH BALIYA GOVEDA BOSANSKIJEH, JER CAK NI DJECA NIJESU TAKO GLUPA DA BI MOGLA POVJEROVATI U NJESTO TAKOVO!!!!!!! PA VI VIDITE O KAKVOJ SE STOCI ONDA RADI!!!!!! EHEHEHEHEHEHEHE MUUUUUU.......MUUUUUUUUUUUUU.....MUUUUUUUUSSSSSSSSSLLLLLLLLIII....EHEHEHHEEHEHEHEHEHEHEHEEHEH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
web page: http://bettingodd30.webs.com/ fb profile: https://www.facebook.com/bet.pro.7399 fb page: https://www.facebook.com/dobitni.tiketi30 Grupa kladioničara koja će da sruši balkan ! Lajkajte našu fb. stranicu
Ovi naši hajvani bi i mater prodali, ne bi se iznenadio...
Čoviću... ne može tako... Ako već eto nek budu 2 hrvatska člana predsjeništva, jer ta funkcija ima samo simboličko značenja, umjesto da definišite teritorij na kojoj će vladiti HDZ. Čovićev prijedlog nije dobar ni za Hrvate.
TERITORIJA NA KOJOJ CE VLADATI HDZ, CUJTE VOOGA BALIYSKOGA BOSANSKOGA GOVEDA????? PA KOJA JE TO TERITORIJA AKO NE HERCEGBOSNA - REPUBLIAK HERCEGOVINA SMECE GLUPO BOSANCEROSKO?????
ne galami kamenorezac, nastava je u tijeku