Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete li sa 3 auta,3 pratnje i 3 muzike na inaguraciju ?
ako odu ova nasa tri bilmeza vise hrvatska nece biti najbogatija drzava na svijetu....:)
pa trebao bi da ide samo ivanic posto je on trenutno presjedavajuci......ako idu trojica samo se blamiraju :)
rotiraju se svako sest mjeseci...a niti jedan od njih nema nikakva ovlastenja....imaju pravo na velike plate,dnevnice,smjestaj,limuzinu,tri sekretarice i bezbroj savjetnika :)))
ina...uguracija
PAMETNO!? ALI JA IMAM BOLJI PRIJEDLOG, NAJBOLJE BI BILO DA SVI ČLANOVI SVIH STRANAKA IZ BOSNE I HERCEGOVINE PRISUSTVUJU TOM ČINU, TROŠKOVI OKO TOGA, SITNICA (HAHAHAHA) RASIPAJTE SE VI BUDALAŠTINAMA A NAROD, POGOTOVU PENZIONERI CRKAVAJU OD GLADI A VI SE ZAJEBAVATE SLAVEĆI, AKO AKO TO NAM I TREBA, PA IZABRALI SMO VAS, ŠTA SADA IMA DA GUNĐAMO.
Dobit će pozivnicu na inauguraciju, a troškove snosi Hrvatska država! Trebaju ići sva trojica, nego šta, premda mislim da će Ivanić ipak za Beograd jer je tada Dan državnosti u Srbiji.
Pozovite i Bregu da vam svira sa onim orkestrom za sahrane...
U našem komšiluku je bila jedna Linda, iako je imala u uhu onu oznaku da je sterilisana, svake godine je obnavljala svoje potomstvo sa 5-6 malih crnih. I sada kad vidimo neku sa velikim stomakom kažemo eno je KoLinda.
Da joj zahvale za podršku osnivanja trećeg entiteta ?
.........aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu grupnjak:))))))))))))))))))))))))))))
.....čovinjo ko pravi makro:))))
Kakav lijep gest.. Razmišljate li bilmezi o nečem drugom osim o svečanostima i ugadjanju sopstvenoj guz!ci u ovoj napaćenoj zemlji u svakom segmentu! Teško vam se i vašim pokoljenjima kad počne da se vraća!!!
Ja cijenim da treba da odu sva trojica jer gospođa je vrijedna toga ....
Tri u jednu ....meni je to ok
Ja mislio nesto ces korisno predloziti
jedna duša a nas trojeeee...
eto ti sad plus da mi ne kmečiš. kmeekmeeeeee
ja sam jedino nasikiran zbog lošeg vremena, i eventualne nestašice eura.. a dao sam ti minus jer ih nemre primit svu trojicu kmekmeekmeee.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...da na jedan svečan način kao predsjednici susjedne i prijateljske zemlje prisustvujemo tom događaju.." bilo bi poželjno da idete o svom trošku, valja vas sve trojicu s gotivit, mislim da ivanić može najviše pojesti, ti popiti, a bakir bi se samo voz'o i obilazio znamenitosti :)