Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj Al Saud je upoznao predsjedavajućeg dr. Čovića sa brojnom delegacijom Kraljevine, koja mu je inače i familija. Dr. Čović je uzvratio istom mjerom i upoznao nj.e. sa njegovom brojnom familijom koja zauzima veliki broj mjesta u BiH institucijama.
kralj al saud je legenda koji je kad je dosao na vlast dao svim saudijcima po jednu godisnju platu. a rakun???
Hrvatski odličnik je kralju Salmanu prenio selame sultana Erdogana i princa Riđobradog II od Bosne. NA kraju su izmijenili vreće sa nakitom za hanume i poslovne podsjetnice, čime je posjeta bila završena.
Kralj je dr Čovića pozvao mimo protokola da pređe na islam, što je ovaj uslovno i prihvatio , čim se kralj ispovijedi u Međugorju !
kuga - JAH!
Kako ovo,pokvareni hercegovacki rakun bez hidzaba?!
Ako zatreba biće i to. Podučio ga njegov vjerni sluga B.I. - Žuti!
Ovaj lik moze kupiti cijelu BiH samo za sebe. Mozda bi tako bilo i bolje
Predstavljajući se kao legtimimni i legalni saudijski kralj Salman je poželio drobrodišlicu Čociuću za investicije u njegovoj kraljevini. Dr Čović je naznačio da je od ove godine i on legitiman i legalan a ne ko lažni hrvatski kralj ŽEljko, kome su leđa okrenuli i najbliži suranici te poželio da upozna kraljevog SUSTOVNIKA ? A ko ti je to začeđeno upita kraljev protokol, našta Čović izvuče mobitel ukrašen dijamantime i zovnu Borjanu Krištu , čuvara hrvatskog pečata u BiH na konzultacije !
KRALJU ! NE vodi ga u obilazak zatvorskog poljoprivrednog dobra. MOGO BI NA BRZAKA OSTAT BEZ NJEGA, kako je Čović vješt u takvim radnjama.
Rijeka Radobolja do Rijada.
zavuko mu se Čovic u dupe samo mu cipele vire :D
dže nam je kikser nema ga nešto ?
Svugdje ima ovih vacarosa
dragane,zovni ga na hladnu pivu...
sta cu kad ga volim...
Jel ga Covic kojim slucajem poljubio u dupe??? :D Ovi nasi kvazi politicari kao da su se skolovali za uvlacenje i ljubljenje guzica :D
http://www.zajebanko.com/apps/photos/photo?photoID=185689465