Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redoslijed izvršenja presuda bi morao biti sljedeći: (1) Zornić; (2) Pilav; (3) Sejdić i Finci. Odnosno, istovremeno.
Jel na cirilici napisao???:)))
A šta ću onda ja? Koji nisam ni jedno od konstitutivnih sranja. Je li ja ne smijem glasati za koga ja hocu? Znaci, samo Bosnjaci mogu birati Bosnjaka, Hrvati Hrvata, a Srbi Srbina? E, pa, lipi si ga moj, moja su prava ugrozena, sto je nedopustivo, i sta cemo sad? Sjedi, jedan, javi se na popravni kad naucis lekciju.
ova ima puno godina al me tako privlači, ima u avazu bolja slika, ljepša, klix uvijek isti stavlja
Narod će da ga puši :)
eto radi vise covic nego onaj kepec/demagog komsic
Bakir viče ništa od Sejdića, ovaj viče sprovešće se .. sve je toliko raštelovano da ne znam kako sve funkcioniše ... najgore je kad osoba sama sebi dosadi, a žao mu se ubiti .. tako i Bosna
Sprovedba presude Sejdic-Finci je pravi SF.. science-fiction
Čova, drugi put pošalji email, brže ide.
Ko će sproversti? Al Bakir Izetbegoglu? E moj Čoviću moja naivčino... Dobićeš ti zamjenu u vidu Komšića 2018. ako se ne trgneš...
Čova, izvoli jedan uzvičnik, primi ga od velikodušno: !
Kako će provesti presudu Sejdić -Finci ?? Dodik pristao da ukloni Srbina iz Srpske, Čović nije da ukloni Hrvata iz FBiH. BAkir mora da mijenja UStav ali nema glasova, a Fahro će odsjeći svojima prste AKO BUDU GLASALI PRIJE OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE , pa i Keljmendiju u Prištini !! :)))) A to će počekati ! :))
to kaže onaj koji se najviše suprostavlja implementaciji SF :)
Covke ne glupiraj se vise nego proglasavaj broj 3 i raspisuj
kojeg stoljeca ?