Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kroz podjelu BiH do evrope,e nece moci sijeda dzukelo ,,takva evropa nama ne treba
pa najbolje bi bilo da se teritorija bih da hrvatskoj
Drago bi i ženu podijelio zarad ličnih interesa! Jadan je on koga ovaj ublehaš predstavlja! (kad smo kod podjela, jedino Borjanu ne dijeli)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tebi je jedino stalo da uzmu svoj dio teritorije i podjele jos vise ovu BiH skupa sa ostalim nacionalistima.
ovu bosnu treba podijeliti na 3 dijela i tek ce tad mir biti...ovu cjelovitu bih sto muslimani hoce je nemoguca..srbi i hrvati nikad nece pristati da zive s vama pod istim krovom..to je realnost..druge nema..znate da npr nemate nikakvih prava U RS ni u Herceg Bosni...
Ej ti paradajz, djeli ti tamo tvoju cacevinu (ako je imas) a da ce te podijelite BiH mozete samo da sanjate, nemoj da bude belaja. Niste nas sa zdruzenim snagama 93-94 mogli pokorit i ako smo bili u totalnom ukruzenju, pod embargom i mnogo slabiji u naoruzanju i opet ga prvo hrvati popusise a onda cete, da nebi Dejtona svirali bi vi kurcu danas tamo negdje preko Drine. Jos nije kasno ........
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dodik kaze eto vas tamo u Federaciji pa se dogovarajte.Bosnjaci njemu ne mogu nista pa ispada da su Hrvati najveci problem u BiH?Ne vidim da je nesto sporno u zahtjevima Covica da predsatvnike Hrvata mogu birati samo Hrvati.Druga je stvar da li on zastupa jednako interese Hrvata u Posavini,Hercegovini,Banjoj Luci i Sarajevu i da li je on legitimni predstavnik ovog naroda.Izbori su pokazali da ipak jeste.
Čitam ove komentare i ispade po njima da su oni,(Hrvati) naj mnogobrojnija nacija u BiH.Pa ako je tako onda su Srbi i Bošnjaci ugroženiji od njih.
Podjela najbolje sto ce koji kurac srbi-rvati-poturice? Pa dva brata naprave zasebne kuce a ne drzavu koja je idavno podijeljena
Hrvati i Srbi kad shvate da imaju puno pravo da traze sta hoce u Srbiji iHrvatskoj i da je ovo BiH sa glavnim gradom Sarajevom bice napredka a do tad ce biti ovako kako jeste a sto nisu uspjeli u ratu sigurno nece u miru :)
POSTO NEMAJU SRBI I HRVATI STA TRAZITI U BIH,ZNACI DA JR BIH SAMO BOSNJACKA ODNOSNO MUSLIMANSKA.
moja zemlja nije ni muslimanska ni pravoslavna ni katolička nego je moja zemlja moja zemlja a komšijina je komšijina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa hrvati su u evropi,možda je mislio na bosanske katolike
Ovi latini su toliko namazani,da ih covjek ne zna,kakva su olos i gamad,sadaku bi im udijelio
BOLI VUKA QURAC STA OVCE MISLE O NJEMU
Bosnjaci dok god ne priznaju,Hrvate kao legitiman narod,nikada ovdje nece biti napretka.Ali samo za jedan narod,Bosnjacki.Otvorite oci,i pogledajte sta vam rade vasi politicari.Ugnjetavaju Hrvate,na stetu svoga Bosnjackoga naroda.Nemojte se uvrijediti ali vi Bosnjaci,ima vas dosta nepismeni,pa je lako sa vama manipulirati.Izacite na ulice i trazite da Hrvati,imaju svoga prestavnika u troclanom presjednistvu.I vidjecete da ce sve biti drugacije.Gdje god ima Hrvata,ima i Ekonomskog razvoja.Zato borite se za nas,i za vas.
A šta drugo od kriminalca i lopova očekivati, ma to treba na goli otok.
Hrvati vas trebaju zatvoriti u tor gdje i pripadate,Srbima ionako nesmijete i tako lajte samo ispred svoje avlijice Tuzla,Zenica i pola sarajeva ostalo ni prismrdit a na more po zaslugama i to striktno bez dimija.
HAHAHAAHAHAHAAHAHAH
Prijedlog koji su podržali SDP, SDA i SBB u potpunosti osigurava da Hrvat bude izabran u predsjedništvo na ovaj ili onaj način. Ne treba zaboraviti da gospodi Čović-u i Ljubiću te ljudima iz njihove okoline ne odgovara približavanje BiH EU jer bi to automatski značilo primjenu poglavlja 23 i 24 u neko dogledno vrijeme. Ko to zna zna ja to ovdje neću elaborirati. Naravno navedeni nisu jedini kojima odmotavanje gordijeva čvora ne odgovara ali kako se zapravo gordijev čvor odmotati ne da mislim da će se i ovaj put morati presjeći. Smiješno je to da Čović napada Bošnjake za nekooperativnost a vodi stranku koja je napravila sve da od BiH naprave nefunkcionalnu državu. Ovoj trojici Bošnjaka treba poručiti da ne podliježu pritiscima i da ovaj put oni jasno kažu da su do sad popustili i da ispod ponuđenog NE MOŽE i da je vrijeme da na Hrvate da pokažu kooperativnost. U šahu se to zove preuzeti tempo i neka se ne boje da će zastavica pasti. Jer na koncu konca, što to je ta EU ?
Potpisujem...RESPECT (y)
Hrvati jedini žele BiH u EU isto koliko i djecu na ovaj svijet donose rode. Čovićev jedini cilj je treći entitet, kako bi on, baš kao Dodik, Izetbegović Jr., Tihić i Lagumdžija, mogao da sprovodi svoj kriminal bez ometanja, uz osiguranu fotelju svake četiri godine. Od ovih šest, sedam mamlaza sa kojima EU razgovara, niti jednom nije interes boljitak zemlje i građana. Njima je odlično ovako. daytonski sistem im je donio bogatstvo kakvo u drugačijim okolnostima nisu mogli ni zamisliti. Oni žele daytonski ustroj bez roka trajanja, jer su portiri, vozači autobusa, sitni kriminalci, šverceri postali gospoda, dok zemlja živi na prosijačkom štapu.
Po njegovom razmišljanju u BIH treba da postoje samo nacionalne stranke i da živimo po torovimaZnači trebaju tri nacionalne stranke tri tora i tri ovna koji če upravljati torovima i to sve u 21-om vjekuMa goni se ti Čoviču u tri lijepe p...e materine
Covic je igrac Dodika.Dogovorom u Budimpesti otvaraju se vrata Evrope sto neodgovara dvojici zestoki separatista Covicu i Dodiku .