Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalce treba hapsiti, slažem se! Početi od HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE MAFIJE!
JA OBARAM PRUDSKI SPORAZUM, nemozete raditi od BiH sta hocete, kakav prud, kakva smrdska, ma manite se te price, BiH je suverena drzava i genocidna mora da nestane. Napred Hare, hapsi kriminalce.
@horvat Haj ti moj brate u Sloveniju pa tamo glumi velikoga horvata zar ne vidiš da nas šaka Slovenaca zajebavaju godinama a ti glumiš veliku horvatinu.
@HORVAT I BOSNJO SU SMRDLJIVI C.E.T.N.I.CI PREDSTAVLJAJU SE LAZNO!
\"On je dodao da u ovome času treba poslati poruku da, kako je rekao, stranke žele koordinisano da upravljaju BiH, a ne stihijski.\" Ove rijeci su dobre i treba radit u jednom konzesijumu sto se tice politickih lidera.Ovo su kljucna pitanja za buducnost i prosperitet nase drzave,svi koji vole nasu Bosnu i Hercegovine enrgicno trebaju nac zajednicki govor i stav da bi mogla drzava nac solucije bez gubljenja vremena i osporavanja ulaska za ERU-ju.Sad ce se vidjet koji politicari imaju projekat demokratske i suverene drzave Bosne i Hercegovine,ko podrazumijeva da je uspeh jedne drzave onih koji se BORE ZA NJU! BOSNA4EVER!
Pa da nije bilo nas vi bi bili ta manjina i umjesto da nam budete zahvalni vi nesto sere,te i lizete se sa srbima.
cuj 7% hahhaaha, zalosno, stroga manjina, treba vam oduzeti prefiks konstitutivni, sto se jednostavno ne iselite u vasu domovinu cro i tamo ce te biti vecina, hahahhaha
Kinezi ce vas jos malo zamjeniti na mjestu treceg konstitutivnog naroda! dooobra :-))
@horvat Hocete naravno da ce te je vratiti sad kad vas ima 7% pogotovo... Nego ce te jos malo imati status kao i Srbi sto imaju kod vas u Hrvatskoj-nacionalna manjina! Kinezi ce vas jos malo zamjeniti na mjestu treceg konstitutivnog naroda!
bosna je hrvatska zemlja. uvijek bila i ostala. sacemo mi nju vratiti.
PORVO U ZATVOR ZA KRIMINAL PA ONDA MOŽDA RAZGOVORI. PA LJUDI KO NAM OVO VODI DRŽAVU, SVE GO KRIMINALAC I MAFIJAŠ NISMO BOLJE NI ZASLUŽILI PA OPET NA SLIJEDEĆIM IZBORIMA GLASAJTE SVAKA ZA \"SVOG\" DABOGDA HLJEBA OSTALI ŽELJNI
GOVNO IZDAJNIČKO PRODAO SI SVE HRVATE JUGOSLOVENČINO I KOMUNJARO. DOLAZI I DAN KADA ČES SLETJETI SA VLASTI UJDI. SRAMOTO SVIH HRVATA.
Fakat odkazao sastanak...