Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo debila koji je izmislio grb porodice covic hahahahahahahahahaha
pa kad niko nemore dati,zašto tražiš izborni zakon? vahro i gavrilo bi ti ga dali, da Bošnjaci neće u oktobru Begu dati po miliona glasova
Samo covjeku bez mozga ovo nije jasno. Ovo je dogovorena igranka Bakira i Covica, kako da se napravi jedna od najvecih izdaja u bosanskoj hiostoriji i napravi Treci Entitet, tako reci. Sad ce ko fol Bakir da trazi neke ne toliko bitne ustupke od Covica, ovaj ce se kao opirati, ali eto na kraju teska srca pristati, a Bakir ce mu dati izmjene Izbornog zakona i tako ce katolicki Srbo dobiti neku vrstu neformalnog Treceg Entiteta, a mi Fildzan drzavu. A Bakir ce po svom obicaju proglasiti pobjedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Osnovni problem BiH lezi u medijski stvorenoj prici kod bosnjaka da je BiH njihova. Otuda se ne libe da vuku poteze koji su veoma nepravedni prema srbima i hrvatima.
Problem je dsnas sto svako hoce da je ucitelj Istorije. Cinjenica je da su u Bosni prije rata bili Bosanski katolici a ne Hrvati. Drugo ne postoje lazni Hrvati.Postoji jedna preljepa zemlja RH u njoj zive Hrvati. A ovi sto su u BiH oni su topovsko meso za nacionaliste u RH po principu baci mu kost neka glodze trebat ce nam nekad. Nisu svjesni sa im nigdje nece biti ljepse nego u njihovoj i nasoj BiH.
Počnite plaćati obaveze prema državi Čoviću: poreze, doprinose, rtv taksu i dr. Kako to da se ne može ništa uzeti, kad vi godinama uzimate. Godinama ni jedan poreski inspektor nije smio uči ni jednom poreskom obvezniku u Hercegovini. Kada se napokon direktor Federalne poreske uprave prije nekoliko godina drznuo i poslao inspektore u Hercegovinu, Neum, Međugorje itd, Čovićev ministar ga je ekpresno smjenio. Toliko o uzimanju i davanju Čoviću.
Ovaj je original tuđman
Dok je Sejde Komšića za HDZ nema zime, neće imati člana predsjedništa, nebitnu funkciju, ali zato će imati sva ministarstva, nadzorne i upravne odbore, javne ustanove i sve ostalo više nego i sami očekuju. Sejdo najjači Čovićev i Baketov igrač.
Ti blokadom drzis bakirovu vladu i njega samog na vlasti...mozete glupane folirati.
Možda treba da ih malo i mazimo
Bošnjaci su iskonski čuvari i u svakom su vremenu bili garant opstanaka BiH. Bosanski katolici i pravoslavci bi lahko dogovorili raspad BiH i to pokušavaju zadnjih 100 godina. I da vam cijeli svijet pomogne u vašim namjerama, Bosna neće nikada nestati.
Jaro moj tvoje je prošlo. Motaj kablove. Priroda čini svoje
taj proces je najveca glupost
Vidi Covicu. Bio si vd direktor gdje si odgovoran za prinudni rad bosnjaka u ratu i ne znam kako nitko nije podigao tuzbu radi toga. Drugo ne das godinama da se kladionicari kazne. Sa Dodom rasturas BiH uzduz i porijeko. Za Boga miloga zasto mislis da itko ti uopste vjeruje kada bilo kome dobar dan kazes?
Ako niko nikome ne moze dati ili uzeti..zasto se obda raspravljate?
Kad provdete presude koje je donio sud u Strasbouru onda trazite izmjene izbornog zakona.
Nadavo je se Bakir,tebi i Dodi,svega i svaćega,onako lakovjeren i merhametli.Dolaze nove bosanske patriote,od kojih nema ustupaka,nego samo po zakonu.
Zasto onda diskriminirati ostale ili Komsica koji biraju ljudi iz svojih razloga ako nikom nista nebtreba davati i oduzimati? Po tvom bi trebali svi hrvati za tebe glasati i to je OK (vecina i glasa) ali zasto onda diskriminisati ljude koji hoce da imaju slobodan izbor glasa i da glasaju za koga oni sami zele.