Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covic nije podrzao biskupa komaricu cak ga je naruzio da bi se uvukao dodiku,covic je zaboravi sve hrvate iz rs koji su protjerani i pobijeni,covjek beskicmenjak koji ne smije nista reci a enormno se bogati
Cinjenica da Covic nije zelio da komentarise Komaricu.Nije zaboravio Hrvate koji su protjerani iz RS ali vjerovatno nije zaboravio ni da su Srbi spasavali guzice Hrvatima koji su bjezali od noza mudzahedina u centralnoj Bosni.Pametan pa se bogati.Zato ga ja i cjenim...
@bumerang10 ti si bolestan iz rs 200 000 protjerano hrvata i pobijeno,iz banjaluke svi hrvati protjerani i pobijeni iako nije bilo ratnih dejstava,naravno da ih je zaboravio kad ne moze pravdu podrzati i komaricu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doziviti dan kad te neko bude pitao odakle vila u Barama od 2 miliona Neprocjenjivo
TAKO JE PREDSJEDNICE👍 SVAKA TI DALA
To čovke, hebo te onaj miš, skaraj dodika :)
Bosnjaka 50% mozda ako se svaki musliman izjasnio Bosnjakom? A je li? Brzo ste zaboravili kampanju Bitno je biti Bosnjak i rasprave na tu temu. Mnogo je bilo zagovornika bosanstva i na popisu ce pretpostavljam biti poprilican broj tih "ostalih" a na stetu Bosnjaka tako da je za pricu o 50% jos uvijek rano. Mozda, ali ne sa takvom sigurnoscu.
Zna se rezultat, samo nije objavljen. A oni koji su širili priču o Bosanstvu su bili Srbi sa lažnim nalozina na internetu. Stvarali su privid da ih je mnogo, ali ih je vrlo malo. Bošnjaka 56%!
ma nema veze, važno je ko će biti načelnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo reklame Čoviću: TV ŽURNAL PRIKAZUJE: U petak, tačno u podne, pogledajte drugi dio filma "Sokolovi" Pogledajte na www.zurnal.info (autor: Amarildo Gutić): Kako se kalio drug Dragan Čović U drugom dijelu filma Sokolovi gledajte: Zašto je Dragan Čović optužen zajedno sa članovima porodice Lijanović te kako su nestajali svjedoci i dokumenti iz predmeta?
Šta sadrže rezultati istrage Čovićevih finansijskih transkacija pri kupovini nekretnina realizovanih preko njegovog punca, penzionera? Saznanja o sumnjivom porijeklu Čovićeve imovine zataškale osobe iz policije i pravosuđa. U međuvremenu, njegovi sokolovi su ponovo raspoređeni na strateška mjesta. Pogledajte na: www.zurnal.info (autor: Amarildo Gutić)
@SvetiJuraj Kakve veze sad ima Fikret Abdić sa lopovlukom Dragana Čovića o kojem film govori? U ovoj zemlji kad se govori o kriminalu pojedinca, odmah se kriminalci vežu za nacionalno i pozivaju se na ugroženost naroda. Nije narod ugrožen, nego lopovi!
neka ih i ne objavljuju bas me briga koliko nas ima zivimo tako godinama
pukla tikva sa dodikom...prodao ga covic prvom prilikom.
Nikad neću skontat što se niko ne izjašnjava ko ilir XD
Da se moze kako dodati koji milion bosanskih Hrvata (na onih par hiljada) hmm...jebi ga ne moze
Bosansko-Hercegovački katolici :)
@hskz1999 bolje receno Bosnjaci katolici :-) jer su se tako i zvali do 19. stoljeca ali nazalost to im je danas uvreda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spinujete svi vi zajedno.
Čovke daj jedan kompjuterski
Manjine se počele tući, Bošnjaci moraju po svaku cijenu da spriječe sukobe bošnjačkih sekti koje predvode SNSD i HDZ.
Bolje se ne mjesajte...Da ne bi bilo "dobre bosnje dobile po degeneku" :)))
@Okrutni Hamo LOL, kako to gordo zvuči. Sa jedne strane nekakve manjine, pardon, tek nekakve bošnjačke sekte. A sa druge strane narod koji korjene vuće od zadnjeg ledenog doba. Star 11 000 godina, koji se tek nedavno odledio, pa zato za njiha nitko nije čuo prije 93. godine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedete govna vise sa popisom,tolika pamet treba da se objavi, zataskivanja sa svih strana. Suocite se vise sa istinom
U BiH živi 3.867.055 stanovnika... 48,4 odsto Bošnjaka 32,7 odsto Srba, 14,6 odsto Hrvata, dok procenat ostalih u nacionalnoj strukturi BiH iznosi 4,3 odsto.
@direestraits To su zvanicni podaci CIA ... Oni sve znaju,za njih ne trebaju rezultati!Zapravo prvi su ih oni dobili!Ostalo je suplja politicka!
Malo si fulio, imas 2 % vise srba. Jel to kakave podatke o novom genocidu iznosis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaki ali bukvalno svaki puta Hrvati zakomplikuju situaciju.Bosnjaci i Srbi se prime i eto sukoba...
@SvetiJuraj Eeee niste vi lukavi nego sto imate pamet iz Vatikana...A i lako je izaci na kraj sa lakovjernim Bosnjacima i sirovim Srbima!!!
@SvetiJuraj Ima i ja u okolini Srba koji se prezivaju Bosnjakovic!!!I sta sa time???