Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drage komsije Hrvati, mogli ste ostati gospoda, a ispali ste papci sto love u mutnom, na na foru pokusali klepit dio bosne, dok su nas cete zasipale granatama. Zao mi sto je tako bilo, zajedno smo mogli unistiti agresorsku bagru, koja je napala sve komsije....Ovako ste se svrstali na agresorsku stranu.
hrvati nemaju nikakve sanse...em ce ih za deset godina u federaciji biti 5% i izgubit ce konstitutivnost em ce imati i hrvatska a jos vise oni problema oko presude...pa bakir ih vec podyebava javno na tv i poziv ada se odreknu hb..kao to bi njemu bilo dovoljno....:))))...pitanje je ko je bakir da odlucuje o sudbini hrvata...cuj njemu bi bilo dovoljno da se hrvati odreknu svake ideje hb...inace ce raditi sportisti u uniformi...:)))
@Dobrisa Hoces da kazes da jedan hrvat vredi kao 2 miliona bosnjaka?...mislim da si i sam svjestan da pricas gluposti....:)))...konstitutivnost ce gubi kad broj nekog naroda na popisu padne ispod 5%
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
USTASA!!!
hrvati nemaju nikakve sanse...em ce ih za deset godina u federaciji biti 5% i izgubit ce konstitutivnost em ce imati i hrvatska a jos vise oni problema oko presude...pa bakir ih vec podyebava javno na tv i poziv ada se odreknu hb..kao to bi njemu bilo dovoljno....:))))...pitanje je ko je bakir da odlucuje o sudbini hrvata...cuj njemu bi bilo dovoljno da se hrvati odreknu svake ideje hb...inace ce raditi sportisti u uniformi...:)))
@SinBosne3 ,koliko bubasvaba u tvojoj glavi !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covicu sto nisi jarana Dodika pozva na bdijenje. kad je tehvid. kad ce ga trpat.
kao jedan, misli kao ti. pa ne misliš valjda da su svi Hrvati ovce i da nemaju mozga. vidi gdje si ih doveo, a sa njima i nas sve u BiH. zar se nije lakše odreći zločinaca i spasiti cijeli narod.
TERORISTIIIIIIIII I JOŠ SE MOLE BOGU, SRAMOTA
@beliorao ... Tako je beliorle! Siguran sam da ćemo mi Bošnjaci imati popust u cijeni zbog vaših dobrih odnosa sa Turskom. Ali, neće bolan zapadni Hercegovci ratovati. Hrvate iz srednje Bosne neće više prevariti da ratuju za zapadnohercegovačke švercere koji su se obogatili u ratu!
@keki Žao mi je što si fašista i nacionalista,vjerovatno nisi vidio rata očima A za bježaniju imam jedan veseli odgovor hahahahahha Šta misliš ko pravi i ko je branio Bosnu i Hercegovinu? Mi koji se ne bojimo vas fašista i nacionalista ,još uvijek ima u našoj dragoj državi i pravi bošnjaka i hrvata i srba ,ljudi koji se ne boje takvih miševa kao ti I haj ti polako u svoju lipu ako je toliko voliš,ahahahhahhha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pederu misionarski gdje ti nestadose dokazi (papiri) o kriminalu, u Sarajevu puuuu koja ste vi bagra sva trojica ukljucujuci ridjokosog...
zasto ovaj teroristicki skup nije zabranjen? nadam se bar da sipa gleda fotke da bude lakse naci kromanjonske luzere
Hrvati Covic vas voza ko debile, sinoc za Novu TV izjavljuje da je Mladic ''gospodin,, a i vaš narod je bio i klao. Dogovara se sa Dodikom, a u RS-u nigdje Hrvata. I Covic je ratni zlocinac, strah ga je i ne zna sta ce pa uvlaci sve Hrvate u ovo. Ova presuda nije presuda svim Hrvatima, al jest ustasama. Ko god podrzava ove zlocince, ustasa je. Covic je ustasa i doce i on na red!!
zakazala gospa u medjugorju
http://www.footballuser.com/formations/2017/11/1644430_Croatia.jpg
Podrzavam kolektivno iseljavanje u vasu zemlju, svi tvoji istomisljenika, povedite i bakira i dodika gratis :) :)
Ah što volim sinana sakića Pijem na eks, do dna, do dna jer tu na dnu zbog HB sam ja pijem na eks, tako mi se pije jer mi do života nije Pijem pod ruku sve što padne ko da mi je u životu zadnje a koga je briga, kad oči zatvorim reći će, zločinac manje
umjesto da se izvinu svima za zlocine u njihovo ime,oni slave kukavicluk u Hagu,
kukavicluk? ajde ti popij otrov a imas jos godinu-dvije odlezat?
sta god da je, kukavica sigurno nije.. ali taj koji laje preko interneta... za njega jos se ne zna.
Najvise koristi od ove presude nece imati ni Bosna ni logorasi ni zrtve vec upravo gospodin Covic i njegov HDZ,nista bolje nije moglo da mu se desi nego ova presuda i smrt genrala Praljka u predizbornoj godini a on je dovoljno pametan i ljigav da to iskoristi.
od ovoga dobio je glasove za 2 decenije
Jucerasnje molitve su se uslisile dragi bog ili Alah ili kako ga god nazivate je uslisio molitve od jucer i uzeo je sebi jednog ratnog zlocinca .Zao mi je sto se nisu malo bolje molili mozda bi im dragi bog uslisio molitve jos vise i poveo sa sobom jos kojeg ratnog zlocinca.Nadam se da ce vam uslisiti vecerasnje molitve pa da svi idu za onom spodobom i necovjekom Sraljkom.
Ima li tih bočica da se podijeli skupini??
@ludacamojaslatka ima ih udruga pod nazivom "otrov"
Neće ba, ja sam lip momak 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni dolaze....hahaha
kurvini sinovi