Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE ZLO I NAOPAKO ..... ALI t r a g e d i j a JE TO ŠTO JE MARVA UBIJEĐENA I DA JE TO z a v r i j e d i l a
shumadija >>> NIŠTA NIJE JASNO, DOK MI NE KAŽEMO DA JE JASNO! JELI TI SADA JASNO!
DF i ostali ovo nesmiju dozvoliti, čak i po cijenu blokade! Jer kada se jednom Dodiku i Čoviću i Fahri popusti, onda nema kraja.Ako to dozvolite koristiće se sve moguće metode da se sva ova skalamerija što prije polomi. Najpametnije je što prije donijeti zakon o prijevremenim izborima! Pa da vidimo ove sileđije!
Jako me obradovao stožernik što je spomenuo da bi vlast mogla , sada po najnivijem jelte , biti uspostavljena od "ponedeljka"??? To me podsjetilo na jednog , isto tako vrlog narodnog tribuna , koji je isto tako " mudro zborio" , u nekim prošlim vremenima .( od ponedeljka)!!!! Evo da ja , kao slobdni građanin ove , kažem šta mislim o tomu ; ni od ovog , ali ni od bilo kojeg drugog " ponedeljka" nema ništa u pogledu uspostave normalne i za građane i njihove probleme opredjeljene vlasti . Nekog " ponedeljka" biti će samo podjeljene fotelje između već poznatih likova , koji te iste fotelje zauzimaju već dvateset i kusur godinica.
Zlaja, ne daj im svoje Srbe ! ne daj, makar ukinuli sve Srbe u Federaciji ! budi dosljedan bat jednom !
a alternativno rješenje na koje čova računa je da potpredsjednik iz reda srba bude iz SNSD te na taj način dodatno učvrsti saradnju sa miletom i nastavi opstrukcije i podjele.
on moRe samo da nastavi da piški uz vjetar. Vojno i politicki su slomljeni sad neka sute
SDP: Nismo vas bez razloga skinuli sa vlasti. STOKO!