Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su imali nekoliko kandidata a Bošnjaci samo jednog u sredinama u kojima je 60 40 odnos snaga vrlo je vjerojatno da može doći do ovakvih podataka ali to ne mora ništa da znači stoga drage moje Bošnje to što je Mostar i neum i stolac tvoj malo morgen nema ništa od toga.
Vitez je dobio načelnika muslimana,zato sto su hrvati imali vise kandidata,pa se rasuli glasovi,ali u općinskom vjeću kad se ujedine sve hrvatske stranke imat će ogromnu većinu,a vijeće upravlja općinom i može jedino odobriti odluke,tako da je to pirova pobjeda za načelnika,do slijedećih izbora kada će sigorno biti jedini kandidat iz reda hrvatskog naroda pa će biti opet po starom.
Očekivani i izvanredni izborni rezultati!:-) Narod kao i uvijek gladan, poslušan i nadasve glup, a nama brate lijepo budžet majka dok se može sisati ovdje smo a kada više ne bude bilo šta sisati, a dobro ne bude. Tada mi odosmo u naše već rezervirane, kupljene i uknjižene nekretnine diljem Europe i svijeta a vi jadnici ostajte ovdje, uživajte i zapjevajte Bosno moja, divna mila. lijepa, gizdava.. :-)
Bravo Čoviću, ujedinite se dva HDZ, pa zajedno sa SDA i SDS-om graditi Bosnu. Drugi to ne mogu i neznaju. Ćao Zlogumdžija,Radončiću, Silajdžiću, Lijanovići i Dodolo,...i sretan vam put u džehenem.... Mršššš bando
DA to su načelnici,ali u vjećima su većina hrvati,a bez većine vječnika nemože naćelnik niša ,glupane jedan retardirani,j.eb.o ti krepani alija m.a.t.e.r.
Vitez - Bošnjak načelnik Busovača - Bošnjak načelnik Jajce - Bošnjak načelnik Novi Travnik - Bošnjak načelnik SJEDI ČOVIĆU US.TA.ŠO SM.RD.LJI.VA !!!!
Nek tebe onda predstavlja recimo, stranka Fikreta Abdića, mimo tvoje volje
nije ni čudo što vas majoriziraju kad ste glupavi ko konji. kad vidim opet pobjedu kradeze-a pomislim da je i bolje da vas predstavljaj hsp mimo volje većinskih idiota.
@Senad, U Vitezu je SDA ni kriva ni dužna dobila načelnika jer hrvatske stranke nisu imale minimum inteligencije da se dogovore oko zajedničkog kandidata. Ipak, neće Vitez nigdje. Ako zbrojite ukupno glasove, primijetit ćete da tri hrvatska kandidata imaju 64% glasova. Neka ovo bude škola za budućnost.
Vitez izgubljen..izgleda da je samo Mostar bitan
Pade srednja Bosna po Stolackoj formuli - na isti nacin su Stocani izgubili prijeratne izbore i jos se avertili nisu ...
DO 2016 g. srednja Bosna ce biti bez Hrvatskih enklava,dakle Bošnjačka homogena cijelina,trebali su toga biti svijesni prije nego su vezivali zastave sa agresorom,dugorocno nije moguce opstati na malom prostoru u okruzenju neprijatelja,ali su oni bacili karte na Hrvate iz vana,dakle Hercegovine i Hrvatske,koji su uporno pokušavali probit naše linije odbrane na Gornjem Vakufu,što je imalo i cilj spajanje sa Hrvatima srednje Bosne,sreca ostalo samo na pokušajima bez ikakvih rezultata,sa ogromnim zrtvama u ljudstvu,nego kad se to odradi,Bošnje moje drage,fokusirajte se na Mostar,Stolac,Capljinu i Neum,ovo je naše,ali treba ovijerit demografski,hvala i prijatno!
Hrvati su po prvi put izgubili Vitez,SDA preuzela vlas,a toliko se tukli oko tog viteza,busovače,Hrvati su se samo odrzali u Kiseljaku i Zepču,što se tice srednje Bosne!
ČOVOĆ OK LIK
KUR.CU pjevaj Covicu, vItez i Novi Travnik pali pod bosnjacku kontrolu... malo po malo pa vas nece ni biti ....