Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upamtite sto jazem. Hrvati su veci problem od srba. Dodik preko ovog majmuna podmuklog hoce u vlast na drzavnom nivou kako bi istrage protiv Dodika bile obustavljene, a naravno sve pod politickim pritiscima
Opet navukose Alijino mladunce. Jes lik glup jebote
Pa ti glupane vjeruj sta kazu covic i dodig
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Najveća varalica i lažovčina,... koliko je samo puta rekao: " Blizu smo dogovora" ! A onda sabotirao dogovor,...
Vjerovao ilu ne..najbolje u zivotu bi ti bilo da se ovi nikad nista ne dogovore
EVo i zašto ne funkcionira, neko se drznuo da Williamsu naplaćuje PDV. Draganovoj supruzi, zamislite !! :) Ode kladionica kod Dodika ! http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/10/slika_pri.jpg
Подршка Хрватима у БиХ Па да се и Срби и Хрвати ослободе те наказне творевине
Može li Izet ikako ostat u Iranu.
Čović svojim glasanjem u skuštini obezbijedio da ništa ne funkcionira ! Pa ima tu mogućnsot jer mu je ugradio visoki predstavnik ! Ali funkcionira kredit MMFa, valjda je TO BILA JEDINA SVRHA OVOG SAZIVA PARLAMENTA BIH. Fino Čoviću kapa io tranši preko JElkice a i drugom kraju osovine Željke. A ako neko odluči da uvede PDV hrvatskim kladionicama, nbeće funkcionirati ni FBiH. Ko što nije ni dosada !
SVE CE TAKO BITI DOKLE I MI BOSNJACI GLASAMO ZA 10 RAZLICITI STRANKI A NE KAO HRVATI HDZ I SRBI SNSD I MI MORAMO SVI ZA JEDNU STRANKU DOK NE SREDIMO DRZAVU PO UKUSU GRADJANA
@yamato..prevent
Čović tvrdnju novinara Slobodana Vaskovića da je na njegov automobil pucano u blizini Čapljine prije nešto više od mjesec dana nije želio posebno komentirati rekavši da ne vjeruje da bi neko pokušao nešto takvo. NELAŽU SVI KAO PRIJATELJ TI MILE I TI NARAVNO. UHVAĆEN SI NA BALKANU I AMERICI.
Jesi li primjetio da je tvoje i Miletovo lobiranje kod " akademske" zajednice u USA propalo. Provalila vas neka bošnjačka veoma uticajna djevojka! Ništa treći, distrikti, ono zamazivanje očiju - onima preko bare, palo u vodu! Šteta tolikih para ( Jelka, Jelka - dolaziš na red)!
Amman, Srbi i Hrvati okupirali klix...
Znaci ako idemo prema evropi sve ama bas sve iako je na stetu naroda treba usvojit ,fino razmisljas ,ciji si takav pametan
Covic na aparatina !
da li neko zna slučaj gdje rvat radi kod bošnje?? Navedite mi jedan primjer, a da to nije javna ustanova, gdje je neki bošnjo direktor.
Hebo ih tudman za njega su se borili
ima vise cigana u Sarajevu nego rvata u bejha bhahahahhahahahahahahahhaha
Upravo gledam emisiju RTRS Ljudovanje, a naravno da je Srbovanje. Ekspert nema o čemu ne govori, al SMS kratko: RUsija dobila globalnu tapiju treba da gospodari BAlkanom ??? Odatle stalni nasrtaji na Crnu Goru, Putin u posjeti Kranjskoj GOri ??, a prije je bilo nekih ponuda da se vojna odmarališta u Hrvatskoj prodaju RUsiji ZA ORUŽJE ! A BiH je odavno Ruska žrtva, to je već svima znano. Još Kosovo malo pomalo vratiti, a onda i tri srpske republike u Hrvatskoj !
Iiiiih obzirom da sam silom prilika bio primoran učiti istoriju ( srspku verziju ko ekspert) znam da je tom pričom i Karađorđe krenuo u UStabaka, KAko je fino Srbima nakon toga ne treba objašnjavati, zadnji put su porokani 1999, a ratova do tad treba teka da se popišu. Podsjećam, Karađorđe je rekao da IMA dozvolu SUltana za UStanak, ko sad Rusi za BAlkan :)))