Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su otici na konsultacije i u Haag, kod svojih LIDERA.
Cova nista se ne boj prd.ekana te ceka u Zenici sladak si ima da te kar.aju na redaljku :))
kakav bola ekstremizam, pa vi imate ekstremiste sad u vladi FBiH. Pa Ćane Primorac (HSP) i dandanas priča o hrvatskoj do drine kakvu je i blaž kraljević želio, i on nije ekstreman! ma je li? kakvo je to licemjerstvo? hsp je čisto ustašoidna stranka, ali i glavni partner sdp-a koji je naravno (hvala Bogu) antifašistička stranka. je možda na papiru antifašistička i puna im usta antifašizma. pa kažu da su hrvatska stranka, jesu isto ko i kineska! pa u zapadnoj hercegovini gdje hrvati čine 98% stanovništva sdp je dobio 0,82%. Evo pa provjerite http://izbori.ba/Finalni2010/Finalni/SkupstineKantone/Nivo.aspx Ljudi ne budite smijesni pričama o multietničnosti sdp-a!
Bode u oči neprincipijelnost hrvatskog SDP-a. Milanović i Josipović umjesto da podrže socijaldemokratiju stali su na stranu katolibana iz HDZ-a. Nekad mi je bilo žao kad je HDZ u Hrvatskoj pobjeđivao zbog hercegovačkih glasova. Sad kad vidim da oni hoće normalnu politiku u svom dvorištu a ekstremizam u našem mi je dapače drago.
Sta se oni imaju mjesati, neznaju ni svoju zemlju voditi
U Pereciju po savjete,najobičnije političke kur-ve.
Više od 15 godina nakon vašingtonskog i daytonskog sporazuma se sjetili da vam se ne sviđa izborni zakon? Tražite promjene, tražite da piše u zakonu da predstavnik hrvatskog naroda može biti samo neko ko govori da BiH ne postoji i da mu je Zagreb a ne Sarajevo glavni grad.
pa čekaj zar vi hočete hrvatski entitet
Pa vi Hercegovce \"volite\" sto su vam opeljesili Hrvatsku kroz HDZ. Sta bi tek bilo kad bi im dali entitet.
Danite im SAO Krajinu pa experimentisite sa njima. Ja vam kazem nebi izdrzali ni godinu dana.
Hocete li nam dati \"pravo\" da obstruktiramo tu Veliku Hrvatsku, ako nije \"prava Bosnjacka\" stranka u vlasti i to da vas ucjenjuje sa kojekoraznim stvarima? Pa sto malo ne uzmete Hercegovce pa danete njima Entitet u Hrvatskoj pa vidite kako cete sa njima izaci na kraj. Pa ako bude ok, onda zovnete nas Bosnjake.
Hocete li nam dati ona \"prava\" koja trazite od nas da danemo \"Hrvatima\" u BiH?
@Splicho...pr... Potpisnica, pokretac i garanter Dejtona je i SAD i EU. Zato se nemojte puno zalitii kad vam SAD i EU rekne \"hande weg\" od BiH. @DRAGI SUSJED... Nemam nista protiv ujedinjenja BiH i Hrvatske. Hocemo li imati dvojno predsjednistvo Bosnjackog i Hrvatskog predsjednika? Dvije paralelne vlade itd.? A da ne govorim 50:50 omjer u ostalim institucijama?
HRVATSKA LISNICA U HRVATSKOM DZEPU...
To nisu RH zastave kojima su mahali na prosvjedima nego zastave Herceg-Bosne naziv za teritorij na kojem Hrvati žive unutar BiH! Toliko koliko znate o multietničnosti i ostalim narodima unutar BiH,a docirate istim. Znanje je krhko.
Čitajući ove negativne i puno pozitvne komentare pokušavam razumjetis jednm tolerancijom, poštovanjem Bošnjake i njihovu politiku, te sam sebe uvjeriti da ona izreka: \" Sa Srbima nekako, ali Muslimanima nikako!\" nije istina, ali sve dublje čitajujući nade postoji sve manje, al na kraju se sitim Nedima Jahića i sličnih i shvatim da nade za neki suživot ipak postoji! Ne znam ČEMU tolika gorčina Bošnjaka?Jel to zbog osjećaja klaustrofobije i 23posto teritorija? Zbog toga što se polako otvaraju oči gdje shvaćate da ostala dva narroda nisu manjina nego konstitutvan narod? A takvi narodi ne samo da imaju prava na vlastiti jezik, kulturu ( čitaj svoju televiziju) nego i na autonoomiju, pa i na separatizam ako nije moguće drugačije. Molimo Boga da je to još daleko i da ćemo steć nekakav dijalog. Okrenimo se federalnim državama i vidimo kakostoje stvari kod njih. Čisti primjer Indija gdje svaka regija bila ona od 500 000 stanovnika ili 10 miliona šalje isti broj zastupnika u parlament.
Bosnje,koji ste vi levati i cinici! Za svoga clana Predsjednistva BiH izabrali ste tvrdog nacionalistu Izadbegovica,a sa Komsicem izigravate,ko bajagi,multietnicnost. E,NECE DA MOZE!